BRADAVICA ZA OSKARA: Venus Vilijams obeležila svečanost! (FOTO)

Autor:

Sport

30.03.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša teniserka čitave večeri imala problem s dekoltiranom belom haljinom, a paparaci su uhvatili momenat kada su joj sevnule grudi.

BRADAVICA ZA OSKARA: Venus Vilijams obeležila svečanost! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Venus Vilijams

Dok je Vil Smit pravio predstavu za naivne Amerikance šamarajući Krisa Roka na ceremoniji dodele Oskara u Holivudu, u publici se dešavalo nešto što je potpuno ukralo šou teatralnim glumcima. Među zvanicama bile su i sestre Vilijams - Venus i Serena jer je upravo Vil Smit dobio nagradu za najboljeg glumca u filmu "Kralj Ričard", koji govori o Ričardu Vilijamsu, ocu slavnih i trofejnih teniskih sestara.

I dok je Smit držao govor zbog nagrade, Venus je imala velikih problema s dekoltiranom belom haljinom, pa su tako paparaci uhvatili momenat kada su joj sevnule grudi. Pokušavala je starija sestra Vilijams da uvuče grudi u okvire haljine, ali je jedva uspevala.

Još se pamti dojka Dženet Džekson

Situacija s Venus Vilijams na dodeli Oskara neodoljivo je podsetila na ispad u režiji Dženet Džekson i Džastina Timberlejka na 38. Superbolu između Nju Inglanda i Karoline (31:28). Tada je na čuvenom šouu na poluvremenu povukao deo Dženetine garderobe, a navodno neplanirano i nesrećno njena dojka sevnula je pred milionima Amerikanaca.

Kako se našla u krupnom kadru, njen blam videlo je više od 15.000.000 ljudi koji su uživo posmatrali najglamurozniju filmsku svečanost u godini. Kada se na to nadoveže moć društvenih mreža, Venusinim grudima svedočiće dodatni milioni ljudi. Međutim, ona nije želela da komentariše nesrećan slučaj koji ju je zadesio.

- Pokušavala sam da se pripremim za svaki momenat u životu. Trenirala sam moj um, telo, dušu i duh da budu spremni za sve što mi se nađe na putu. Sve dosad... Nikada nisam sanjala niti sam bila spremna da ću se naći na dodeli nagrada za film koji opisuje priču moje porodice. Ovo je više od sna. Šta drugo da kažem. Nastavite da sanjate, radite i da se borite. Ne znate gde će život da vas odvede. Ja sam iz Komptona, Kalifornije i sada sam stigla dovde. Tako je dobro biti živ - izjavila je Venus Vilijams.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading