ĐOKOVIĆ GA LIČNO POZVAO: Kirjos dolazi na Serbia open?

Autor:

Sport

29.03.2022

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ATP turnir u Beogradu igra se od 18. do 24. aprila, a po svemu sudeći biće jači nego ikad.

ĐOKOVIĆ GA LIČNO POZVAO: Kirjos dolazi na Serbia open?

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Turnir serije 250 u Beogradu će biti mnogo jači od ostalih takmičenja istog ranga u svetu, pošto su učešće potvrdili svi najbolji srpski teniseri, kao i Andrej Rubljov, Dominik Tim, Gael Monfils i mnogi drugi.

Sada je u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji "K1" o raznim temama pričao direktor turnira Đorđe Đoković.

Dođite na Dorćol i na turnir, dođite već 17. aprila kada će ulaz biti slobodan da gledate kvalifikacije i naše mlade nade, i da vidite šta smo sve uradili sa našim Novak teniskim centrom - rekao je Đorđe.

Republika

Foto: TSS

Đorđe Đoković

Najmlađi od braće Đoković je potom potvrdio da Novak već sad trenira u Beogradu.

Novak je tu, trenira u Beogradu i sprema se za Monte Karlo. Prošao je jedan užasan period, ali izdržao je do kraja i pokazao je i dokazao zašto je to što jeste. Bio je u Dubaiju i nažalost je tamo izgubio četvrtfinale. Fali mu kontinuitet mečeva i turnira, da bude na terenu. Nadam se da će nastaviti sa sjajnim partijama, a Beograd i Monte Karlo su turniri na kojima se priprema za Rolan Garos i Vimbldon. Do zadnjeg trenutka nije znao da li će moći da igra, ali srećom, pojaviće se i u Parizu, i u Rimu, Londonu, Madridu. Tu se ATP ne pita toliko, već se prate pravila od države do države.

Potom je pozvao i Nika Kirjosa da dođe u Beograd.

Želim da u Beograd dovedem i Nika Kirjosa, da mu se zahvalimo što je podržao i Novaka, i Beograd, i Srbiju. On je zabavljač, čovek koji nema dlake na jeziku i izneće uvek svoje mišljenje, kakvo god ono bilo. Ali pre svega on je ozbiljan sportista i teniser. Nadam se da će doći na Serbia open pre nego završi svoju tenisku karijeru - poručio je Đorđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading