RADIKALAN POTEZ SRPSKE ATLETIČARKE: Ivana zbog bivšeg uklanja tetovaže! (FOTO)

Autor:

Sport

23.03.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuleta s prepone skinula crtež koji je skrivala od javnosti. Briše i prvu tetovažu kraljice i kralja, koju je uradila zbog nekadašnjeg verenika Vladimira.

RADIKALAN POTEZ SRPSKE ATLETIČARKE: Ivana zbog bivšeg uklanja tetovaže! (FOTO)

Foto: Starsport

Ivana Vuleta

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta (devojačko Španović), koja je u nedelju u beogradskoj Areni odbranila titulu prvakinje sveta u zatvorenom u skoku udalj (7,06 metara), skreće poglede vrhunski izvajanim i mišićavim telom, ali i tetovažama, koje su godinama njen zaštitni znak. Zato nije bilo teško primetiti da na desnom kuku prema preponi više nema crteža, koji je bio njena najveća misterija, dok je tetovaža koju je prvu uradila na levoj plećki u procesu "nestajanja".

Umesto tetovaže koja u javnosti nikada nije sagledana cela jer je, dobrim delom, iza donjeg dela sportske opreme, sada se nalazi fleka, dok su od tetovaže dame i kralja na plećki ostali samo obrisi, koji će verovatno takođe nestati. Razlog uklanjanja tetovaža je očigledno asocijacija na život koji želi da ostavi iza sebe, a, pre svega, na bivšeg verenika Vladimira jer je nedavno stala na ludi kamen s izabranikom Markom. Kako je svojevremeno pričala, upravo je ta prva tetovaža kraljice i kralja nastala zbog Vladimira, a iz istog razloga sada i nestala.

Republika

Foto: Profimedia

Ivana pre i posle

- Prva tetovaža je simbolizovala nešto što sam imala s verenikom. Posle toga su ostale stizale spontano. Neke su označavale neki težak period u životu, druge pobede i svaka ima svoju priču. Sve su intimne i zato ih imam na mestima koja nisu vidljiva svima - rekla je svojevremeno Vuleta.

Kakvu će sudbinu imati ostale tetovaže, ostaje nam da vidimo. Ivana na prednjoj strani tela ima stihove iz pesme Đorđa Balaševića "Uspavanka za dečaka", koji glase: "Olujno je tamo gore, gde nas nije puno stiglo", a na leđima stih pesme "Luzer" - "Ali kad dođem kući, tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti". Takođe, Ivana ima tetovažu mape sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jagodinac

23.03.2022 15:37

Jos jedna potvrda da je intelegencija potrebna za postizanje vrhunskih uspeha u sportu. Isarala ime svojih muskaraca po telu. Pa zar to nije imntelegentno?