HTELA JE U PENZIJU, ALI JE TOKIO SVE PROMENIO: Ivanin trener za Republiku posle ZLATA: Potvrdila je KLASU u VELIKOM STILU!

Autor:

Sport

21.03.2022

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Obradović ponosan posle zlata!

HTELA JE U PENZIJU, ALI JE TOKIO SVE PROMENIO: Ivanin trener za Republiku posle ZLATA: Potvrdila je KLASU u VELIKOM STILU!

Foto: Starsport

Ivana Španović Vuleta sa trenerom Goranom Obradovićem

Srpska atletičarka Ivana Španović Vuleta još jednom je razgalila naciju zlatom na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu, a njen trener Goran Obradović je, u razgovoru za portal Republika, podvukao da je očekivao upravo takav rezultat.

Obradović je poručio da ostaje velika žal za medaljom na Olimpijskim igrama u Tokiju, čiji ishod je pokvario planove Srpkinje.

- Ivana je želela da osvoji zlato u Tokiju, posle kojeg bi se oprostila od atletike u Beogradu. Ipak, završila je kao četvrta, jednostavno individualni sport je takav da nemate pravo na loš dan. Ona ga je baš tada imala, posle deset godina, ali sa druge strane sada smo dobili mogućnost da je gledamo još tri godine. To je sport, negde dobiješ. negde izgubiš - kroz šalu nam je otkrio Obradović, a zatim je prokomentarisao novu zlatnu medalju.

- Upravo sam ovo od nje očekivao, pa možda i malo bolji skok. Ipak, prebacila je sedam metara (7,06), čime je ostavila prvog pratioca na čak 21 centimetar zaostatka, što je ogromna razlika za veliko takmičenje. Imala je pritisak, ne toliko publike, koliko velikog rezultata, pošto su se pojavile sumnje u njene mogućnosti. Te 2017. godine, skočila je fenomenalnih 7,24, to "beogradsko iskustvo" joj je sigurno pomoglo u nedelju - ponosno je objasnio Obradović.

Lepa Vojvođanka planira da se takmiči i na OI 2024. godine, ali još uvek nije odlučila na kojim velikim takmičenjima će učestvovati do kraja kalendarske godine.

- Odlaganja zbog pandemije koronavirusa kreirala su zgusbut kalendar za 2022. godinu. Ovog leta će biti održan i svetski i kontinentalni šampionat, u samo tri nedelje razmaka. Prvo se održava u Judžinu, drugo u Minhenu, pa ćemo u narednih par dana doneti konačnu odluku - zaključio je trener zlatne Srpkinje razgovor za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading