OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA IVANE ŠPANOVIĆ: Ovo je njen recept za uspeh! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.03.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon osvajanja zlatne medalje na Svetskm dvoranskom prvenstvu u "Štark Areni", otkrivena je možda i najveća tajna srpske atletske kraljice.

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA IVANE ŠPANOVIĆ: Ovo je njen recept za uspeh! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ivana Španović Vuleta je na tribinama "Štark Arene" imala veliku podršku srpskih navijača, ali i svih ljubitelja sporta širom Srbije, ali je ipak, za nju, podrška jedne osobe bila i najvažnija.

U pitanju je njen suprug Marko Vuleta koji je tokom celokupnog takmičenja pružao bezrezervnu podršku našoj atletskoj kraljici.

 

 

Pre nešto više od dve i po godine, Ivana je javno obelodanila romansu sa svojim sadašnjim suprugom, a tom prilikom je za "Srpski Telegraf" izjavila:

- Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading