UZMI MOJ KAIŠ I OBESI SE! Tumbaković se prisetio kako je provocirao Arkana (VIDEO)

Autor:

Sport

21.03.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Partizana i selektor Srbije Ljubiša Tumbaković prisetio se jedne zanimljive anegdote od pre 24 godine.

UZMI MOJ KAIŠ I OBESI SE! Tumbaković se prisetio kako je provocirao Arkana (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, E-Stock

Popularni Tumba je 1998. godine gostovao u Minimaksovoj zabavnoj emisiji, gde je u prostoriji bio i Željko Ražnatović Arkan.

- Ceca i ja smo bili u gostovanju kod Minimaksa. Ceca se pojavljuje sve vreme kao predsednik kluba, dok je Željko (Ražnatović "Arkan") sedeo u prvom redu. On je bio jedan sjajan tip i zaljubljenik u fudbal. Super je konekciju imao sa nama iz Partizana. Mića (Minimaks) je imao tu situaciju da svaka ta emisija ima sponzore. Spoznori su dali poklone gostima i (Svetlana Ražnatović) Ceca je tu dobila neku torbu. Ja sam dobio kaiš. Ceca se pojavila kao predstavnik Obilića i Mića joj postavlja pitanja o fudbalu. U jednom momentu meni postavlja pitanje, ali sam ja u nekom drugom planu. Ja sam mu tu rekao: "Ajde idem sad ja da zapevam pošto ti nju pitaš o fudbalu". Postavio mi je pitanje, šta misliš ko će biti prvak i ja sam tu rekao Partizan naravno - prisetio se bivši selektor Srbije za "Kurir televiziju".

Republika

Foto: Starsport

 

Nastavio je Tumbaković u istom ritmu.

Nakon toga pitao je i Željka i on je rekao je: "Ja bih se obesio ako Obilić ne bude prvak". Ja tu malo sačekam, uzmem kaiš i dolazim do njega. Rekao sam mu evo ti ovaj moj kaiš da ti bude lakše kad se obesiš. On je to super korektno prihvatio, ipak to je zabavna emisija. Bilo je jako lepo. Upravo ti kontakti sa Cecom i Arkanom su bili normalni. Jedno je medijsko predstavljanje i formiranje nekog utiska o pojedinim ljudima, a drugo je kada se sa nekim upoznaš. Nismo se mi nešto posebno družili, imali smo te kontakte za fudbal. On je uvek bio fer i korektan.

Trenutak kada je Tumbaković poklonio kaiš Arkanu možete videti od 7:13 na sledećem snimku.

- Mi u Partizanu nikada nismo imali problem kada je Obilić u pitanju, igrali smo te normalne utakmice. Partizan je tada bio iznad svih klubova u Jugoslaviji i po nekom sportoskog političkog opredeljenja, organizacije i materije. To je velika sreća za trenera koji počinje svoju karijeru, a ima tu jednu stabilnost klubsku. Mi smo uvek važili za klub koji je u tesnoj vezi sa policijom i vojskom - zaključio je Tumbaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading