POČELA DA SE SKIDA: Dileta ima novi POSAO!

Autor: Marija Stefanović

Sport

30.01.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seksi Dileta Leota (30) kopira Demi Mur i postaje striptizeta! Poznata italijanska voditeljka, po ugledu na čuveni film "Striptiz", odlučila je da nauči ples oko šipke.

POČELA DA SE SKIDA: Dileta ima novi POSAO!

Foto: instagram.com/dilettaleotta

 Atraktivna Leota pohvalila se na društvenoj mreži Instagram novim hobijem i zapalila je maštu navijača širom sveta.

Dileta, koja je zaštitno lice Serije A, podelila je video kako u kratkom topu i tigrastim biciklističkim isprobava poteze oko šipke. Iako joj je ovo bila tek prvi čas na pol-densu, što je i sama istakla, ona se odlično snašla.

Lepa Italijanka koja se dovodila u vezu s Zlatanom Ibrahimovićem uspela je bez problema da savlada prve korake, koji nisu nimalo laki.

- Prva lekcija uspešno savladana - napisala je Dileta.

Međutim, navijači širom Italije, ali i sveta, s velikim nestrpljenjem očekuju da ova lepotica uvežba još neke poteze i počasti ih novim snimcima na društvenim mrežama. Osim izuzetnih plesnih veština, Leota je ponovo pokazala da je prava seks-bomba. Međutim, njeno savršeno telo je posledica aktivnog vežbanja, što je i atraktivna Italijanka u više navrata istakla.

- Ja sam sa Sicilije i volim da kuvam i jedem. Formu održavam tako što se trudim da svaki dan treniram barem po 20 minuta. Ali kvalitetno. Ako nisam u mogućnosti, onda se vratim na dva-tri jača treninga sedmično od po sat vremena. Bitno mi je samo da budem redovna - kazala je Dileta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading