NIKO NEMA ŠTO SRBIJA IMADE!

Sport

21.12.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpske sportistkinje ne samo da dominiraju u svojim disciplinama, već nema im ravnog ni kada je u pitanju lepota i zgodnoća! Trudnica Ana Ivanović, Ivana Španović i Ivana Anđušić Maksimović plene izgledom, a kada god objave sliku na društvenim mrežama - budu zatrpane komplimentima.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanaspanovic
Ivana Španović

Sve tri lepotice su ovih dana bile aktivne na Instagramu. Kačile su fotografije kako provode praznike, ali i kako treniraju. Ne zna se koja fotografija je izazvala veću pometnju kod muškaraca, ali ni žene nisu ostale ravnodušne, pošto su sve tri dobile pohvale.

RepublikaFoto: instagram.com/anaivanovic
Novogodišnji dekolte: Ivana Maksimović

Ipak, verovatno najviše komentara izazvala je Ana. Nekadašnja osvajačica Rolan Garosa fotografisala se samo u spavaćici, što do sada nikada nije radila. Uprkos tome, sliku su sjajno prihvatili svi, ali ništa manje pažnje nisu dobile ni prelepe Ivane, koje redovno umeju da obraduju svoje pratioce, pre svega slikama i informacijama iz sporta, a često fanovima dopuste i da im malo zavire u privatni život.

Možemo samo da zaključimo da Srbija ima daleko najlepše sportistkinje na svetu!

RepublikaFoto: instagram.com/anaivanovic
Ana Ivanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading