(VIDEO) Milinković Savić heroj Torina!

Autor: I. V.

Sport

20.12.2017

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Torino je napravio iznenađenje u Kupu Italije i izbacio je Romu. Junak "Bikova" bio je naš Vanja Milinković Savić.

RepublikaFoto: instagram.com/vanja_32
Vanja Milinković Savić branio je fantastično

Tim koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović napravio je iznenađenje i u 1/8 finala Kupa Italije na "Olimpiku" savladao je Romu rezultatom 1:2 (0:1).

U prvih 45 minuta Rimljani su igrali bolje, ali je De Silvestri u 39. minutu savladao Skorupskog posle odbitka.

U drugom poluvremenu najistaknutija figura utakmice bio je naš golman Vanja Milinković Savić. Prvo je odbranio udarac Dijega Perotija iz neposredne blizine.

Nedugo zatim, u 73. minutu Edera je pogodio za 0:2, a onda je u kaznenom prostoru Torina oboren Patrik Šik. Edin Džeko je preuzeo odgovornost, ali ga je Milinković-Savić pročitao! Bosanac je šutirao u donji levi ugao, ali se srpski golman bacio u pravu stranu i loptu poslao u korner.

Usledila je opsada gola Torina, ali  Milinković Savić je branio fenomenalno. Najpre je u 81. minutu sačuvao udarac Pelegrinija, da bi samo dva minuta kasnije odlično sprečio El Šaravija da zatrese mrežu.

Ipak, u 86. minutu 20-godišnji golman mlade reprezentacije Srbije nije mogao ništa, Šik je odlično šutirao i smanjio na 1:2.

Sjajni Milinković Savić je imao čak devet odbrana i apsolutni je heroj ekipe Siniše Mihajlovića večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading