GEJMERI U SUZAMA: Jedna od dve najpopularnije fudbalske simulacije više NE POSTOJI

Autor:

Sport

22.07.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Partizan, Real Madrid i Barselona, Boka i River, Lacio i Roma, Seltik i Rendžers, Olimpijakos i Panatinaikos. Zamislite da se neko od tih rivalstava ugasi, nezamislivo zar ne?

RepublikaFoto: youtube.com/eFootball PES
Leo Mesi na PES-u

E, to će se dogoditi sa fudbalskim simulacijama, pošto više neće postojati epsko rivalstvo FIFA - PES (Pro Evolution Soccer).

Naime, Konami, kompanija koja proizvodi PES, se oglasila kao grom iz vedra neba i saopštila da je posle dugih 26 godina popularna fudbalska simulacija ugašena.

Tačnije, nije baš ugašena, ali se menja iz korena.

Prvo, više se neće zvati PES, već će nositi naziv "eFootball" i biće potpuno besplatna za sve koji žele da je igraju na konzolama ili računarima.

 

 

Zatim, sama igra će se promeniti, pošto će imati nove modove, a od početka će igrači moći da igraju samo sa četiri kluba (Barselona, Juventus, Bajern i Mančester junajted), dok će ostale igrači otključavati vremenom.

Ovo je veliki udarac koji će teško prihvatiti nostalgičari koji su odrasli uz PES.

Podsetimo, PES je godinama važio za mnogo bolju igricu od FIFA-e, koja je tek u poslednjih nekoliko godina preuzela primat na globalnom nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading