Vesić: Napad na Vučića je napad na Srbiju sa željom da se izazove nestabilnost i bezakonje!

Autor:

Vesti

22.07.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Političari koji su zajedno sa kriminalnom bandom Veljka Belivuka spremali državni udar postaju sve nervozniji jer se obruč pravde steže oko njih i suđenje uskoro počinje. Zato je lažima koje su danas objavljene, a koje je izneo šef ove bande napadnut direktno predsednik Aleksandar Vučić koji je simbol borbe protiv kriminala", izjavio je član Predsedništva SNS Goran Vesić.

RepublikaFoto: BEOINFO
Goran Vesić

- Ova brutalna kriminalna grupa podržana od strane domaćih i stranih političkih struktura želi da uklanjanjem predsednika Vučića zaustavi ekonomski napredak zemlje i prekine reforme kojima Srbije postaje društvo u kojem se poštuju zakoni. Oličenje takve Srbije i takvog društva je Aleksandar Vućić.
Kriminalci i političari koji ih podržavaju, a koji bi na silu, mimo volje naroda, da preuzmu vlast, znaju da za njih nema mesta u Srbiji u kojoj se poštuju zakoni. Zato napadaju Vučića koji ih je stavio tamo gde im je mesto I gde će zauvek ostati – iza rešetaka. Zato ne napadaju one političare koji su ih podržavali, družili se sa njima i omogućili da postanu najmonstruoznija kriminalna banda na Balkanu. Napadaju Vučića koji ih je uhapsio
- rekao je on.

Vesić dodaje da napad na Vučića i njegovu porodicu nije ličan čin već napad na instituciju predsednika Republike Srbije.

- To je napad na Srbiju koju vodi i predstavlja predsednik sa željom da se izazove nestabilnost i bezakonje u kojem se kriminalci i tajkuni najbolje snalaze. Haos u kome o budućnosti Srbije ne odlučuje narod već stranci i njihovi domaći poltroni. To ne smemo da dozvolimo! - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading