Vesić: Napad na Vučića je napad na Srbiju sa željom da se izazove nestabilnost i bezakonje!

Autor: Republika

Vesti

22.07.2021

16:46

"Političari koji su zajedno sa kriminalnom bandom Veljka Belivuka spremali državni udar postaju sve nervozniji jer se obruč pravde steže oko njih i suđenje uskoro počinje. Zato je lažima koje su danas objavljene, a koje je izneo šef ove bande napadnut direktno predsednik Aleksandar Vučić koji je simbol borbe protiv kriminala", izjavio je član Predsedništva SNS Goran Vesić.

BEOINFO
Goran Vesić

- Ova brutalna kriminalna grupa podržana od strane domaćih i stranih političkih struktura želi da uklanjanjem predsednika Vučića zaustavi ekonomski napredak zemlje i prekine reforme kojima Srbije postaje društvo u kojem se poštuju zakoni. Oličenje takve Srbije i takvog društva je Aleksandar Vućić.

Kriminalci i političari koji ih podržavaju, a koji bi na silu, mimo volje naroda, da preuzmu vlast, znaju da za njih nema mesta u Srbiji u kojoj se poštuju zakoni. Zato napadaju Vučića koji ih je stavio tamo gde im je mesto I gde će zauvek ostati – iza rešetaka. Zato ne napadaju one političare koji su ih podržavali, družili se sa njima i omogućili da postanu najmonstruoznija kriminalna banda na Balkanu. Napadaju Vučića koji ih je uhapsio - rekao je on.

Vesić dodaje da napad na Vučića i njegovu porodicu nije ličan čin već napad na instituciju predsednika Republike Srbije.

- To je napad na Srbiju koju vodi i predstavlja predsednik sa željom da se izazove nestabilnost i bezakonje u kojem se kriminalci i tajkuni najbolje snalaze. Haos u kome o budućnosti Srbije ne odlučuje narod već stranci i njihovi domaći poltroni. To ne smemo da dozvolimo! - zaključio je on.

Komentari (0)

Loading