ŠUTNUO JE, ONA MU SE VRATILA: Striptizeta OBNOVILA ROMANSU sa SPORTISTOM, JUTJUBER im smetao!

Autor: Republika

Sport

08.06.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni bokser Flojd Mejveder i Ana Monro sreli su se nekoliko sati posle meča Amerikanca sa jutjuberom Loganom Polom.

RepublikaFoto: Instagram.com/thereal.annamonroe
Ana Monro

Egzibicija je prošla odlično po učesnike, za publiku baš i ne, potom se Mejveder brže-bolje već nekoliko sati kasnije sreo sa svoljom dragom. Kako saznaje tabloid "San", planiraju odmor, čak i svadbu do kraja godine.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Flojd Mejveder

 

- Ana je bila jedna od prvih koje je Flojd video posle borbe. Prošlo je nekoliko nedelja od kad sus e videli poslednji put i imaju mnogo da nadoknade. Daljina ih je očvrsnula i sada nameravaju dugo putovanje gde će nastaviti sa planiranjem daljih koraka u svojoj emotivnoj vezi. Mnogi su mislili da će njihova veza propasti, pošto je napustila njegovo imanje. Srećni su zajedno, ali Flojd je hteo da se osami i priprema maksimalno za meč - govori izvor "Sana".

 

 

Ana je bila glavna plesačica u striptiz klubu u Las Vegasu, u vlasništvu upravo Mejvedera. Ubrzo je krenula romansa i selidba u Flojdov dom od 11 spavaćih soba, 14 kupatila i dve sobe za goste.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading