(FOTO) NOVA MERILIN MONRO: STRIPTIZETA i verenica slavnog boksera POŽUDNO OTVORILA USTA!

Autor: Republika

Sport

05.05.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buduća supruga legendarnog boksera Flojda Mejvedera figurom i frizurom neodoljivo podseća na veliku filmsku divu Merilin Monro

RepublikaFoto: Instagram.com/thereal.annamonroe
Ana Monri

Mejveder je zatražio je od striptizete da se isele iz svog imanja od 11 miliona dolara kako bi on mogao više da se usredsredi na boks, tvrdi izvor "Sana". Bokserska legenda (43) zaprosila je Anu Monro (29), glavnu plesačicu u njegovom klubu "Girl Collection" u Las Vegasu, ubrzo nakon što je vest o njihovoj vezi objavljena ranije ove godine.

 

 


 Ana se sada preselila u svoj stari stan, tako da Flojd može da se posveti pripremama za svoju egzibicionu borbu protiv jutjubera Logana Paula 6. juna, rekao je insajder:

 

 

 

 

- Flojd je zamolio Anu da se odseli jer želi da se fokusira na svoj boks dok se priprema za naredne borbe. Neki od njenih prijatelja smatraju da je to čudno jer živi u ogromnoj vili u Vegasu sa 11 spavaćih soba i dve gostinske kuće, tako da ima više nego dovoljno mesta da on ima svoj prostor, ali Flod je želeo da ona ode kako bi mogao da se fokusira. Dakle, zasad se sve stavlja na čekanje. Ana se preselila u svoj stari stan. Bilo je to stresno vreme za nju, ali ona razume i zna da je on taj koji je glavni u njihovoj vezi. Oni su još uvek zajedno i ona ga podržava.

 

 

 

 

Ana je ranije rekla prijateljima da ove godine želi da rodi dete sa Flojdom, izvor je prethodno rekao za "San".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading