(FOTO) LJUBAVNI TROUGAO U F1! Ferštapen SKINUO RIBU legendi najbržeg cirkusa!

Autor:

Sport

04.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holanđanin smuvao naslednicu bivšeg šampiona F1 Nelsona Pikea, koja je pre toga bila sa njegovim kolegom Danilom Kvjatom, kom je rodila ćerku.

Ferštapen i Keli

Karijere Holanđanina Maksa Ferštapena (23) i Rusa Danila Kvjata (26) preplitale su se, postali su veliki rivali u Formuli 1, ali ih je sudbina povezala i u privatnom životu! Naime, Ferštapen je putem Instagram profila saopštio da je u vezi sa Kvjatovom bivšom izabranicom Keli Pike, koja je, između ostalog, i ćerka Brazilca Nelsona Pikea, nekadašnjeg trostrukog šampiona najbržeg cirkusa na svetu. Keli i Kvjat zabavljali su se godinu i po dana i iz te ljubavi rodila se devojčica, a šest meseci po dobijanju dete par je raskinuo.

Kurtoa kresao De Brujneovu bivšu!

Fudbalska reprezentacija Belgije doživela je velike potrese tokom 2014. zbog ljubavnog trougla i raspada prijateljstva dva najbolja druga iz nacionalnog tima. Tada je otkriveno da je Kerolajn Lajnen spavala sa Tibom Kurtoom da bi se osvetila bivšem dečku Kevinu de Brujneu, koji ju je prevario svojevremeno sa njenom najboljom drugaricom.

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da Maks zada težak udarac Danilu jer njihova priča počinje 2016. Tada je Ferštapen bio označen za buduću veliku zvezdu Formule 1 i, kao talentovaniji, izbacio Kvjata iz ekipe Red bula, a na kraju je Rus završio u timu Toro Roso i karijera mu je od tada u slobodnom padu. S druge strane, Holanđanin od 2016. beleži samo uspehe, najmlađi je osvajač jedne trke u istoriji F1, a u nedavno završenoj sezoni zauzeo je treće mesto iza Hamiltona i Botasa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading