(FOTO) NALIO SE K'O ČEP: Vozač Formule 1 ODVALJEN, nije mogao da pogodi bravu!

Autor:

Sport

25.12.2020

04:21 >> 08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao je sebi oduška za rođendan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ferštapen na pobedničkom podijumu

Svi smo verovatno imali svoje neverovatne epizode u životu sa pijancima, svakome se desi da malo više popije i to je sve život, a u takvom nebranom grožđu nađu se ponekad mladi, ali i već poznati sportisti. Vozač Formule 1 Maks Ferštapen (23) povodom 23. rođendana neverovatno se ubio od alkohola, što je rezultiralo time da nije mogao da otključa vrata stana! Član Red bul tima u najbržem cirkusu na svetu svoj dan proslavio je u avionu, ali onda je usledio povratak kući mladog Holanđanina u Monako.

Celokupnu situaciju snimila je holandska televizija Zigoo u okviru dokumentarca, a u poslednje tri epizode gledaoci su mogli da gledaju slavlje povodom njegovog rođendana. Jedna stvar je sigurna, Maks je priredio zabavu navijačima i ljubiteljima Formule 1, a u mnogobrojnim komentarima niko mu nije zamerio na ovom događaju jer i on čovek i može sebi da da malo oduška.

RepublikaFoto: printscreen
Ferštapen pod dejstvom alkohola

Ferštapen je ispisao istoriju 2015. na trci u Australiji jer je tada sa 17 godina i 166 dana postao najmlađi vozač u Formuli 1, a naredne godine bio je i najmlađi pobednik trke. U tek završenoj sezoni ovaj Holanđanin zauzeo je treće mesto u ukupnom plasmanu, iza šampiona Luisa Hamiltona i Valterija Botasa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading