(FOTO) SOFIJA ŠOKIRALA PRED NOVU GODINU: Evo kakav je ZAPRAVO Luka Jović!

Autor: M. S.

Sport

02.01.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život nam se skroz promenio od kada smo postali roditelji, a verenik mi redovno pomaže oko bebe, poručuje srpska manekenka.

RepublikaFoto: Instagram.com
Sofija Milošević i Luka Jović

Luka je veoma brižan otac i pomaže mi za sve poslove oko sina Alekseja, otkrila je u novogodišnjem intervjuu za Srpski telegraf manekenka Sofija Milošević (30). Verenica srpskog reprezentativca i fudbalera Real Madrida Luke Jovića (23), otkrila je da im se život skroz promenio od kad su pre skoro četiri meseca, 8. septembra, postali roditelji. 

* Koliko vam se život promenio kada ste postali majka?

 

- Život mi se promenio iz korena. Deca su za mene najvažnija stvar na svetu i oduvek sam želela da budem veoma posvećen roditelj. Trenutno živimo u Madridu, koji je odličan za decu i njihovo odrastanje, a to mi je jako važno.

* Koliko vam Luka pomaže oko bebe?
 

- Luka je divan otac! Mislila sam da zato što je mlad možda neće biti toliko svestan ozbiljnosti koju roditeljstvo donosi, ali on je zaista predivan otac. Zna svaku Aleksejevu naviku, sve što mu smeta, zna šta da radi kada plače zbog grčeva i tako dalje. Svako veče zajedno kupamo Alekseja i veoma često se desi da mu on bira šta će posle da obuče sto je meni posebno slatko.

RepublikaFoto: Instagram.com
Luka Jović sa sinom Aleksejom

Karleuša nosi moje modele

*Kakvi su vam poslovni planovi za narednu godinu?
- Neprestano radim na razvoju svog brenda haljina i veoma sam zadovoljna. Planiram i poslovni put u Ameriku. Želim da se još više razvijam u budućnosti. Moje haljine najviše nosi Jelena Karleuša i meni je to posebno drago. Takođe, nose ih i žene Lukinih kolega i stoje im savršeno.

* Da li biste voleli da vam dete bude sportista ili maneken?
 

- Volela bih da se bavi sportom, naravno! Sport je važan za psihu i razvoj radnih navika. Ne bih volela da bude model, iskreno. Želela bih da radi na svom obrazovanju. Ali, na kraju on će sam odlučiti kad poraste. 
 

RepublikaFoto: Sever Zolak
Srpska manekenka Sofija Milošević

* Nedavno ste se verili, da li već planirate svadbu?
 

- Ne znamo još uvek ništa oko svadbe, zbog novonastale situacije u svetu. Želeli smo da napravimo nešto jako lepo, ali je sve to na čekanju.
* Gde ćete provesti Novogodišnje praznike?
 

- Toliko smo se potrudili da lepo okitimo kuću da ne vidim gde bismo drugo mogli da idemo. Šalim se, zbog Alekseja ćemo dočekati kod kuće.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vladan

02.01.2021 11:34

Pošalji 500 na 3030 i pomozi detetu

Rade

02.01.2021 14:36

Nije mi jasno šta su Tošiću i Joviću trebale ove izaubovane plastikanerke čija je kilometraža veća nego rastojanje Sunce Zemlja.

Kroki

03.01.2021 08:35

Kakav je zapravo? Pa to je pokazao tokom pandemije, doputovao ovde iz prezarazene Spanije, napravio se lud za naredbu policije o izolaciji i svrckao se po centru Beograda, pa kad je nasa policija saznala i prenelo se stranim klubovima vise ga niko nece, to nije sportski mentalitet i ponasanje, a ponajmanje vaspitanje i postovanje drugih.