(FOTO) ŠIROKO: ČUKA Nikole Jokića vredi kao GARSONJERA u Beogradu!

Autor:

Sport

25.11.2020

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavni dolazak Nikole Jokića na utakmicu Mege u Hali sportova izazvao je veliku pažnju, a mnogima nije promakao jedan detalj na njegovoj ruci.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić

NBA superstar sedeo je u društvu poznatih košarkaših asova i menadžera Miška Ražnatovića, a na levom zglobu je nosio sat koji su svi primetili.

U pitanju je vodootporni sat marke "Hublot", prečnika 45 milimetara, sa automatskim mehanizmom.

Pun naziv Jokićevog modela je "Big Bang Unico" i cena mu je procenjena na 33.800 evra.

Iako ima komentara da postoje i bolji hronografi koji se prodaju po istoj ili sličnoj ceni, Nikola je odabrao baš ovaj tip od švajcarskog proizvođača i utisak je da mu dobro stoji.

U pitanju je vodootporni sat marke "Hublot", prečnika 45 milimetara, sa automatskim mehanizmom. Pun naziv Jokićevog modela je "Big Bang Unico" i cena mu je procenjena na 33.800 evra. Iako ima komentara da postoje i bolji hronografi koji se prodaju po istoj ili sličnoj ceni, Nikola je odabrao baš ovaj tip od švajcarskog proizvođača i utisak je da mu dobro stoji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suri

25.11.2020 14:38

Isto je vreme na cuki od 50.000 evra i na cuki od 20 evra samo sto neko ko nosi cuku od 50.000 se proserava svojim statusom, jer jebes ti moje milione ako narod ne vidi koliko sam bogat.