Bogdan Bogdanović NA RASKRŠĆU: Poznato KADA srpski snajper DONOSI ODLUKU VREDNU 72 MILIONA DOLARA!

Autor:

Sport

24.11.2020

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije i zvezda Sakramento Kingsa potpisala je ugovor sa Atlanta Hoksima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović do ponoći će znati za koji će tim igrati sledeće sezone

Kingsi imaju pravo da ponudu izjednače zbog činjenice da je "Bogi" ograničeni slobodni agent, ali je pitanje kako će se ta situacija razviti.

Odgovore ćemo po svemu sudeći dobiti oko ponoći večeras, pošto Sakramento do tada ima pravo da izjednači ponudu Hoksa od četiri godina i 72 miliona dolara, ako je verovati Marku Stajnu.

 

 

Iako ekipa iz glavnog grada Kalifornije ne obiluje talentom toliko da može da se odrekne nekoga približno Bogdanovićevog kvaliteta, upravo na dvojci ima nezadovoljnog Badija Hilda, koga je prošlo leto platila preko 100 miliona dolara.

 

 

 

Srpski košarkaš nije zadovoljan životom u Sakramentu, ne deluje kao ni da ima poverenja u tim i upravu, pa bi dvojica nezadovoljnih bekova zasigurno napravila problem jednom od najgorih timova na Zapadu.

Iako će ih to zaboleti, možda je najpametnija odluka za Kingse da puste Bogdana u Atlantu, gde može da dostigne novi nivo igrajući sa sjajnim Trejom Jangom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading