Đoković sa Džej Zijem želi da zgrne milione!

Autor:

Sport

20.11.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković (33) igraće danas (15.00, Sport klub 1) protiv Aleksandera Zvereva za prolaz u polufinale završnog mastersa u Londonu, ali istovremeno razmišlja kako da uveća svoje bogatstvo. Naime, najbolji teniser sveta ušao je u ortački biznis sa slavnim američkim reperom Džej Zijem (50), jednim od najbogatijih ljudi u muzičkoj industriji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Njih dvojica ulažu u fitnes tehnologiju poznatiju kao CLMBR, mašinu koja simulira penjanje i trebalo bi da ima odličan uticaj na leđa. Imajući u vidu da je problem sa leđima rasprostranjen širom sveta, Nole i Džej Zi smatraju da bi mašina mogla da napravi pravi bum i procvat u narednom periodu.

Osim svojih primarnih stvari, mašina ima i dodatne ekrane i mogućnost zakazivanja časova sa instruktorima. Zanimljivo je da Džej Zi novac ulaže u rivalsku firmu svoje supruge Bijons "Peloton", dok je novac uložio i Ed Harli, jedan od osnivača Jutjuba. Naime, "Peloton" radi na sličnom principu kao CLMBR, s tom razlikom da leđa leči simulacijom vožnje bicikla.

Noletu, čije se bogatstvo procenjuje na 220 miliona evra, ovo je samo još jedan poslovan poduhvat.

RepublikaFoto: youtube.com/ Recording Academy / GRAMMYs
Džej Zi

On je najpre otvorio veganski restoran u Monte Karlu, ali nije zaživeo, da bi potom počeo da ulaže u nekretnine. Sada očigledno od fitnes mašine očekuje da će mu biti nova zlatna koka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading