Zvezdo, juriš, nije Barsa s Marsa!

Autor: M. S.

Sport

20.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srušili smo Armani, sad neka se spremi i Barselona, poručio je trener Crvene zvezde Saša Obradović (51). Njegovi izabranici su u sredu uveče slavili nad Armanijem (87:79), a već danas (21.00, Sport klub 2) očekuje ih duel sa španskim timom u okviru 10. kola Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Iako se Katalonci smatraju apsolutnim favoritima pošto se nalaze na vrhu tabele sa samo jednim porazom, Obradović je istakao da njegov tim može da napravi iznenađenje u Blaugrani.

- Igramo protiv još jedne ekipe koja je favorit za top četiri. Imaju odlične igrače na svakoj poziciji, a ulogu favorita imaju i jer su domaćini. Bez obzira na sve, očekujem da dobro odigramo i pokušamo da ih iznenadimo ako nam se ukaže šansa - objasnio je Obradović.

Crveno-beli zasad imaju veoma negativan skor protiv Barselone od šest poraza i samo dve pobede. Međutim, centar kluba sa Malog Kalemegdana Marko Jagodić Kuridža (33) kazao je da njegovi saigrači neće izaći na teren s belom zastavicom.

- Očekuje nas izuzetno teška utakmica iako dolazimo u Barselonu u dobrom raspoloženju nakon velike pobede u Milanu. Ali to ne znači da idemo tamo s namerom da ne odigramo dobru, čvrstu utakmicu i pokušamo da iznenadimo Barselonu. Igraju sjajno, što se vidi i po njihovom plasmanu na tabeli - kazao je Kuridža.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading