Hrvatska pevačica SANJA SRBINA: JOVIĆ MI JE TIHA PATNJA!

Autor:

Sport

04.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

-Ne stidim se da priznam da mi je Luka bio simpatija, ali nam se putevi nisu ukrstili - rekla je Hana Mašić o reprezentativcu Srbije Luki Joviću.

RepublikaFoto: Promo foto
Hana Mašić

Zanosna hrvatska pevačica Hana Mašić (27), koja je pažnju srpske javnosti skrenula uspešnim učestvovanjem u mužičkom takmičenju "Zvezde Granda" pre dve godine, otkrila je da je luda za napadačem Real Madrida Lukom Jovićem (22), na kog gleda kao na božanstvo.

- Svako ima simpatiju, a moja je dugo bio Luka Jović. On je meni savršen muškarac, u svakom pogledu! Ne stidim se da priznam da mi je Luka bio tiha patnja, ali nam se putevi nisu ukrstili - setno je priznala seks-bomba iz Zagreba, koja zbog muzičke karijere, ali i kvalitetnijeg života, u poslednje vreme ipak daleko više vremena provodi u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Ona je dodala da je sigurna da bi veza između nje i srpskog reprezentativca bila puna strasti, kao i da bi mu otpevala šta god joj traži.

- Sigurna sam da bi ljubavna veza između Luke i mene bila puna ludila i strasti, a pevala bih mu šta god poželi. Ipak, on je skoro po drugi put postao otac i njemu i Sofiji Milošević želim svu sreću. Ko mi je kriv što nisam bila upornija - zaključila je Hana Mašić.

RepublikaFoto: Promo foto
Hana Mašić

Jović ima dva sina. Davida iz veze sa Anđelom Manitašević i Alekseja sa manekenkom i budućom suprugom Sofijom Milošević. Zbog svega navedenog, teško je verovati da će Hana uspeti u svojoj nameri da ga ulovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading