Đani BEZ DLAKE NA JEZIKU o svetskim lepoticama: "Ne volim ja te DLAKAVE ŠTO ŠMRČU, takve ŠUTNEM I KAŽEM IM DA SPAVAJU NA BALKONU"

Autor:

Sport

14.10.2020

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Ćurčić, bivši fudbaler Partizana, Aston Vile, Boltona, Kristal Palasa i mnogih drugih, bio je potpuni fenomen kako u srpskom, tako i u svetskom fudbalu.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Đani Ćurčić

Posle burne prošlosti i karijere u kojoj je mogao da napravi mnogo više, usledelo je učešće u brojnim rijaliti programima, a onda i želja da se "smiri".

Ne skroz...

On je sada šokirao pričom o vremenu kada se zabavljao s Naomi Kembel, top manekenkom koja "nije htela da mu da posle prvog sastanka".

- Devedestih godina je svaka druga manekenka bila sa mnom. Nikada nisam nijednoj ženi platio za seks, pre bih izvršio samoubistvo nego to da uradim. Nisam bio ni sa prostitutkom, a ni sa starletom punom silikona - počeo je "Đani", a onda otkrio "sa kim jeste".

- Naomi Kembel vatreni je navijač Kristal palasa, pa je došla na jednu našu utakmicu. Posle meča smo se upoznali u VIP baru. Nekoliko dana kasnije napravio sam žurku i  pozvao je da dođe. Posle toga smo počeli da se viđamo, ali nije htela da mi da prvog dana, teška je ona žena. Tek posle dvadesetog izlaska pristala je da spava sa mnom. Imali smo seks tridesetak puta. Vrh je u krevetu - nastavio je svojevremni pobednik u "VIP Velikom bratu", koji je potom nastavio o tome šta mu je smetalo u tom odnosu.

RepublikaFoto: instagram.com/iamnaomicampbell
Naomi Kembel samo je jedna od mnogobrojnih lepotica koje je "Đani" "priveo"

- Gadljiv sam na ženske dlake. Kada ih vidim po stanu život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Mnogo je neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno! Takve šutnem u dupe i kažem da spavaju na balkonu. Pored toga što je aljkava, voli i da šmrče, pa je često pravila incidente. Vređala je kućne pomoćnice, gađala ih pepeljarom, sve redom psovala. Pravila je skandale i po diskotekama, pa sam rešio da iskuliram viđanje s njom - nonšalantno je istakao Ćurčić.

Osim s Naomi, Đani je imao seks i sa drugim poznatim lepoticama.

- Bio sam i sa Evom Hercigovom, ali Karmen Elektra je najbolja u seksu! Sa njom sam imao vratolomije do sedam ujutru na bazenu, ona je najluđa od svih - objasnio je bivši veznjak crno-belih.

RepublikaFoto: instagram.com/karmenelectra
Osim Kembelove, Ćurčić tvrdi da je u krevet odveo i Karmen Elektru

Evo i kako izgleda jedna od lepotica koju je Saša Ćurčić zaveo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading