NAJBOLJI TENISER SVETA SE LUDO PROVODI U BOSNI: Nole zapevao sa pevačkom divom!

Autor: Marija Stefanović

Sport

17.07.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković (33) pao je u sevdah dok je sa Hankom Paldum (64) pevao poznati hit "Crne kose"!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Novak Đoković i Hanka Paldum

Srpski as je tokom obilaska Bosne i Hercegovine sa roditeljima imao priliku i da upozna kraljicu sevdalinki. Njihov susret bio je veoma emotivan, a Novaka je posebno razgalilo kad je Hanka zapevala njegovu omiljenu pesmu i nije izdržao da joj se ne pridruži.

Poznata pevačica je sa našim teniserom obišla i bosanske piramide u Sarajevu.

- Uvek sam govorila da ljudima ne treba puno kako bi usrećili jedni druge. Hvala mom prijatelju Semiru Osmanagiću (60) na pozivu kako bih provela jedno prelepo popodne u poseti bosanskim piramidama u društvu ljudi koji oplemenjuju život na ovoj planeti - Novaka Ðokovića - poručila je Hanka.

Srpski teniser, nakon što je obišao piramide u Visokom i manastir Svetog Prokopija, otišao je na Jahorinu, i to helikopterom.

- Jahorina je divno mesto, posebno leti. Uživao sam u šetnji planinom. Oduševljen sam netaknutom prirodom i svim mogućnostima koje Jahorina pruža - istakao je Đoković.

Bosanci su veoma srećni što su imali priliku da upoznaju najboljeg tenisera sveta i imaju samo reči hvale za našeg asa. Njegovi domaćini u hotelu su otkrili da Novak nije imao nikakve posebne zahteve.

- Novak je od početka bio divan prema svima, uvek je razgovarao sa osmehom i nijednog trenutka, iako smo mi bili svesni toga, nije se mogao steći utisak da je reč o svetskoj ličnosti i jednom od najpoznatijih sportista današnjice. Nije bio zahtevan i za nas je velika čast što smo imali priliku da sarađujemo sa takvim profesionalcem - poručili su iz hotela u kom je Srbin boravio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novak i "Delije" poslali respiratore u Mitrovicu

Fondacija "Novak Ðoković" i Fondacija Delije udruženim snagama pomogli su Klinički centar u Kosovskoj Mitrovici. Novakova fondacija je donirala dva respiratora i 14 pacijent-monitora, dok su "Delije", uz pomoć humanitarne organizacija "Svi za Kosmet", prikupile sredstva za nabavku još jednog respiratora.

- Današnja donacija je samo mali znak naše solidarnosti i podrške usmerene, pre svega, prema zdravstvenim radnicima, koji zaslužuju svu našu pomoć u teškoj situaciji sa kojom se sada suočavamo - izjavila je Maja Kremić, nacionalna direktorka Fondacije "Novak Ðoković".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading