(FOTO) Naši sportisti pali na devojke u mantilima: Srce im ukrale se*si doktorke!

Autor:

Sport

30.04.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski sportisti padaju na doktorke! Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek verio je pre nekoliko dana dugogodišnju devojku Aleksandru Šijan i tako stao rame uz rame sa fudbalerom Lacija Sergejem Milinković-Savićem i teniserom Dušanom Lajovićem, koji su svoja srca takođe podarili lepšim polovinama koje imaju znanja da se i profesionalno brinu o njima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić

Naime, Aleksandra je prošle godine diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu, dok je Miloša opčinila mnogo pre toga.

- Sreo sam te sasvim slučajno i od toga dana nisam bio nikad srećniji i bolji čovek. Hvala ti, Aleksandra, volim te zauvek - poručio je Degenek na Instagramu uz fotografije sa veridbe na svoj 26. rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Објава коју дели Aleksandra Sijan (@aleksandrasijan) дана 22. Апр 2020. у 2:38 PDT

Na šarm buduće doktorke pao je i jedan od naših najskupljih fudbalera. Sergejeva izabranica Natalija Ilić takođe studira medicinu, a lepa Novosađanka je zaludela čak i poslovično hladne Engleze. Naime, kada je bilo reči da će SMS preći u Mančester junajted, medijima na Ostrvu nije bilo teško da Nataliju kroz njene slike na Instagramu prikažu kao seks-bombu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@natalija_ilic_ је поделио/ла објаву дана 27. Апр 2020. у 11:42 PDT

Na isti šarm devojke u mantilu pao je i Dušan Lajović. Teniser ne krije da mu pored Lidije Mikić, studentkinje pete godine medicine, i najteži trenuci, poput ovih u doba pandemije, prolaze mnogo lakše.

- Kada je Lidija pored mene, mnogo lakše provodim vreme u zatvorenom - rekao je Lajović nedavno za Srpski telegraf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who’s your quarantine buddy? #tbt

Објава коју дели Dusan Lajovic (@dutzee) дана 26. Мар 2020. у 12:39 PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading