ČUVENI FUDBALER SE PREDAO POLICIJI! Izazvao STRAVIČNU SAOBRAĆAJKU, pa se pokolebao!

Autor:

Sport

12.04.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još se traga za svim učesnicima.

ČUVENI FUDBALER SE PREDAO POLICIJI! Izazvao STRAVIČNU SAOBRAĆAJKU, pa se pokolebao!

Foto: republika.rs


Nedavni incident u kojem je NFL igrač Raši Rajs izazvao tešku saobraćajnu nesreću šokirao je javnost i ostavio mnoge uznemirene. Nakon nesreće, za Rajsom je raspisana poternica, a vozači druga dva učesnika nesreće su pobegli sa lica mesta. Četiri osobe su tom prilikom doživele lakše povrede, dok je sam Rajs odlučio da se preda policiji.

 

 


Rajs se nakon nesreće predao policiji, a prema informacijama američkih medija, odveden je u lokalni zatvor uz kauciju od 40.000 dolara. Očekuje ga suđenje za osam krivičnih dela, od kojih šest uključuje telesne povrede. Svaka od ovih tačaka nosi zatvorske kazne do pet godina i novčane kazne od 5.000 dolara, dok je maksimalna kazna za ovo delo čak 20 godina zatvora.

Raši Rajs, rođen u okolini Dalasa, stekao je popularnost kao NFL igrač nakon što je 2023. godine draftovan. U februaru je sa ekipom Čifsima uspeo da osvoji Superbol, ali sada se suočava sa ozbiljnim optužbama koje mogu značajno uticati na njegovu karijeru i život.

Ovaj incident je jasno pokazao da čak i najveće sportske zvezde nisu imune na sudbine koje ih mogu dovesti do ozbiljnih problema sa zakonom. Dok javnost i dalje prati razvoj događaja, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje odvijati za Rašija Rajsa. Pretpostavlja se da će predaja policiji doneti olakšice čuvenom NFL igraču, što se ne može reću za druga dva učesnika nesreće. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading