ZVEZDA RAZNELA PARTIZAN "PETARDOM" U JOŠ JEDNOM DERBIJU! Pogledajte o KOM sportu je reč!

Autor:

Sport

18.03.2024

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pobeda na nešto drugačijem terenu.

ZVEZDA RAZNELA PARTIZAN "PETARDOM" U JOŠ JEDNOM DERBIJU! Pogledajte o KOM sportu je reč!

Foto: instagram.com

Futsal klub Partizan ostao je ubedljivo poražen u večitom derbiju sa Crvenom zvezdom, s obzirom da su crno-beli bili prinuđeni da čak pet puta vade loptu iz sopstvene mreže. Taođe, nisu uspeli da postignu nijedan pogodak, te je konačan rezultat bio 0:5. 

Dokaz dominacije crveno-belih je činjenica da su već na poluvremenu imali veoma velikih 4:0 u svoju korist. Ipak, spustili su tempo u drugom delu, čime pritom nisu ni u jednom trenutku ugrozili svoju pobedu. 

 

 

Golove za Zvezdu postigli su Srđan Brkić, Vladimir Popović, Tigran Goranović, Nikola Divac i Denis Inajetović. 

Pobedom, crveno-beli su na krilima prekaljenih stručnjaka Vukosavljevića i Grahovca, te izvanrednog kapitena Nikole Vasiljevića, osigurali sebi prolazak u viši rang takmičenja. Takođe, u igri Zvezde se kontinuirano ističu Goranović i Inajetović, a njihov doprinos je golgeterski bio sveprisutan i na ovom meču. 

Posle meča oglasio se i predsednik KMF Crvena zvezda, Branislav Borojević.

- Ovo je mi je prva sezona u klubu sa mojim timom i već smo napravili veliki uspeh. Obezbeđen je ulazak u viši rang. Sada ćemo kako dolikuje da proslavimo pobedu u večitom derbiju, a odmah posle toga, spremamo se za nove izazove. Crvenoj zvezdi je mesto među najjačim futsal timovima u zemlji i to je naš cilj - istakao je Borojević. 

Karakteristična je bila velika poseta na duelu, na koju su iz crveno-belog tabora prizivali još pre početka utakmice. Na kraju im se želja ostvarila, tako da su Zvezdini fudbaleri mogli uz veliki vetar u leđa da istrče do ubedljive i sigurne pobede. 

Upravo tim podom, klub se zahvalio svim prisutnima na meču. 

 

 

- Publika koja je u velikom broju ispunila dvoranu mogla je da uživa u odličnom futsalu. Ovom pobedom bliži smo osvajanju titule i povratku našeg kluba na mesto koje nam i pripada - stoji ispisano na zvaničnom "Instagram" profilu kluba. 

Zvezda je ovom pobedom osigurala prvo mesto na tabeli Treće futsal lige Beograda. Crveno-beli sada imaju ukupno 32 poena, i neporaženi su ovogodišnjem izdanju takmičenja sa 10 trijumfa i tek dva nerešena. Prvi pratilac im je Student sa devet bodova manje. Njihov najljući rival nalazi se tek na šestom mestu sa samo 13 bodova kraj svog imena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading