VEČITI DERBI JE ZAVRŠEN! Crvena zvezda SRAVNILA Partizan sa ZEMLJOM!

Autor:

Sport

02.03.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda crveno-belih.

VEČITI DERBI JE ZAVRŠEN! Crvena zvezda SRAVNILA Partizan sa ZEMLJOM!

Foto: Starsport

U okviru petog kola plej-ofa Superlige Srbije, vaterpolisti Crvene zvezde ostvarili su impresivnu pobedu nad ekipom Partizana rezultatom 14:7. 

Vaterpolisti Zvezde su pokazali izuzetnu igru tokom celog meča, a posebno se istakao Subotić sa tri postignuta gola.

Takođe, Vasić, Gogov i Vukićević su doprineli pobedi sa po dva gola, dok su Seman, Milojević i Radović postigli po jedan gol.

Sa druge strane bazena, Kutajar je bio najefikasniji u ekipi Partizana sa dva postignuta gola, dok su Bodiroga, Đokanović, Božović, Gladović i Jauković takođe upisali po jedan gol.

Foto: Starsport

Vaterpolisti Crvene zvezde

Utakmica dva velika rivala je imala i uvertiru, pošto je domaćin bila Crvena zvezda i to na svom bazenu "25. maj". To ne bi bilo ništa čudno da se ne zna informacija da je formalni domaćin ove utakmice Partizan, koji svoje mečeve igra na Banjici. Ipak, finansijski problemi su uslovili Partizan da svoj "domaći" meč odigra u gostima kod Zvezde, gde su doživeli ubedljiv poraz.

Ova ubedljiva pobeda vaterpolista Crvene zvezde potvrđuje kvalitet i spremnost ovog tima da se izbori sa izazovima na domaćoj sceni. Sa druge strane, poraz crno-belih još jednom pokazuje veliku krizu u kojoj se nalazi klub sa Banjice.  

Derbi je doneo mnogo uzbuđenja ljubiteljima vaterpola, a vaterpolisti Crvene zvezde su opravdali ulogu favorita. Njihova precizna igra i snažni udarci su bili ključni faktori koji su ih doveli do ove pobede. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading