ZEMUNCI BLISTALI NA PRVENSTVU SRBIJE! Milićević NASTAVIO žetvu MEDALJA!

Autor: S.S.

Sport

29.02.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh Gornjovarošana.

ZEMUNCI BLISTALI NA PRVENSTVU SRBIJE! Milićević NASTAVIO žetvu MEDALJA!

Foto: DŽSS

Gde god se pojave, džudisti Zemuna beleže sjajne rezultate. Poslednji uspeh ostvaren je na seniorskom prvenstvu Srbije, koje je održano u Hali sportova Šumice.

Ova ekipa nastupila je sa tri predstavnika i osvojila dve medalje, a pažnju je zavredeo mladi Vojin Milićević, koji je nastavio žetvu odličja na velikim takmičenjima.

Treba reći da Vojin u riznici ima mnoštvo medalja uključujući i mlađe selekcije, do ulaska u seniorske vode, a na poslednjem takmičenju odradio je četiri borbe.

Republika

Foto: DŽSS

 

Iako je u prvoj doživeo poraz, žrebom ga je drugi takmičar "progurao" do meča za treće mesto, pred finalne okršaje koji su kasnije održani. Preostala tri duela, Milićević je rešio u svoju korist na Ipon, a u odlučujućem duelu savladao je Lazara Brandašanovića.

Ovo je 11. medalja za Vojina Milićevića, koji je do sada sakupio odličja u svim uzrasnim kategorijama, od poletaraca, pionira, kadeta...okitivši se za zlatnim, srebrnim i bronzanim odličjima.

Foto: DŽSS

 

Što se tiče ostalih rezultata u Šumicama, uz najuspešnijeg borca DŽK Zemun, zablistao je i Aleksandar Ristić iz Partizana, u kategoriji do 100kg, koji je takođe zauzeo treću poziciju i okitio se bronzanom medaljom, savladavši Ognjena Đurišića iz Crvene zvezde.

Nema sumnje da je pred srpskim džudom blistava budućnost, a o rezultatima na velikim takmičenjima, tek će se pričati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Alexandra

29.02.2024 17:37

Bravo momci.. Samo jako.. Zemun je to....