JEZIVE SCENE! DOŠLI DA GLEDAJU UFC, A TUKLI SE NA TRIBINAMA: Muškarac pao nokautiran!

Autor:

Sport

25.02.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji udarac ga je dokrajčio.

JEZIVE SCENE! DOŠLI DA GLEDAJU UFC, A TUKLI SE NA TRIBINAMA: Muškarac pao nokautiran!

Foto: Twitter/SpinninBackFist

Masovna tuča na UFC "Fajt najtu" u Meksiko Sitiju

U subotu je u CDMX Areni u Meksiko Sitiju održan "UFC Fight Night", ali ovaj događaj će biti upamćen po nečemu drugačijem od uobičajenih borbi. Naime, tokom jednog od mečeva, jedan navijač se onesvestio u gledalištu nakon što je dobio snažan udarac od drugog navijača posle koškanja.

Nesvakidašnji incident


Incident je eskalirao kada su se i drugi gledaoci uključili u tuču, što je rezultiralo masovnim "fajtom" među navijačima. Snimak incidenta prikazuje više grupa ljudi koje su se sukobile, dok obezbeđenje nije bilo prisutno u tom trenutku. Na snimku se vidi kako je navijač od kojeg je sve počelo nokautirao još jednog prisutnog, dok je ista osoba izvela udarac koji je onesvestio drugog gledaoca samo nekoliko sekundi pre toga.

Reakcije i posledice

Ovaj neobičan incident izazvao je brojne reakcije među prisutnima, ali i široku pažnju javnosti. Nakon tuče, organizatori su izdali saopštenje osuđujući nasilje i naglašavajući da će preduzeti odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti. Takođe, lokalne vlasti su najavile istragu povodom ovog događaja, a očekuje se da će biti preduzete odgovarajuće sankcije prema učesnicima tuče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading