OČEKUJE NAS SPEKTAKL: "Delfini" i "Barakude" za polufinale i ČAST!

Autor:

Sport

12.02.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica nad utakmicama za naše reprezentativce.

OČEKUJE NAS SPEKTAKL: "Delfini" i "Barakude" za polufinale i ČAST!

Foto: Starsport

Sve je spremno za novi vaterpolo klasik. Reprezentacije Srbije i Hrvatske odigraće meč četvrtfinala Svetskog Prvenstva u Dohi u utorak od 17.00 časova.

Delfini su ranije obezbedili plasman na Olimpijske igre u Parizu, ali u četvrtfinale ulazte maksimalno motivisani, a cilj je najveći mogući.

Pomoćni trener našeg tima Stefan Ćirić svestan je snage narednog protivnika.

- Hrvatska je u odnosu na Evropsko prvenstvo u Zagrebu samo malo promenila tim. Nema povređenog Bukića tu je iskusni centar Krapić. Na golu nije više kao rezerva Popadić, priliku je dobio Anić. Sve ostalo je isto. Zna se kakav je ulog u četvrtfinalu, prvi finalni susret na svakom šampionatu - izjavio je Ćirić, koji je prvi saradnik selektora Srbije Uroša Stevanovića, prenosi zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Republika

Foto: Vaterpolo savez Srbije/Orange NL

Vaterpolisti Srbije

 

Ćirić je naveo da zna odlično sve vrline hrvatske reprezentacije u kojoj su centri bitni aduti.

- Nisu samo centri bitni, ne zaboravite Bijača jednog od najboljih golmana na svetu, jaka je spoljna linija, Fatović uvek opasan u kontri. Tu je opasan šuter Kragić, da ne nabrajam više. Ponavljam odlična ekipa. Nama je najvažnije da ispunimo naš plan, da odigramo kako znamo. Možda je opomena slabiji početak protiv selekcije SAD, koji sada ne bi trebalo da se dogodi. Ne smemo da dobijamo golove iz kontri, da im omogućimo lake pogotke. Trebalo bi da se držimo pozicione igre i da tu tražimo svoju šansu - zaključio je Ćirić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading