TUGA DO NEBA! Preminuo bivši reprezentativac!

Autor:

Sport

07.02.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore Filip Jočić preminuo je u 32. godini, nakon duge i teške bolesti, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

TUGA DO NEBA! Preminuo bivši reprezentativac!

Foto: pixabay.com

Rukometni svet je u žalosti zbog vesti o preranoj smrti bivšeg juniorskog reprezentativca, Filipa Jočića, koji je preminuo u 32. godini života.

Jočić je bio juniorski reprezentativac od 2013. do 2016. godine, ostavljajući trag svojim umećem i predanošću rukometu. Povremeno se nalazio na spisku kandidata za reprezentaciju kada su na selektorskoj klupi sedeli Zoran Kastratović i Ljubomir Obradović.

Odrastanje u Danskoj i pomoć crnogorskim rukometnim klubovima


Filip Jočić je odrastao u Danskoj kao dete crnogorskih iseljenika, gde je razvio svoju ljubav prema rukometu. Bio je poznat po svojoj pomoći rukometnim klubovima u Crnoj Gori, posebno Beranama i Komovima, koji su mu posebno slali video podrške u trenucima dok je bio bolestan. Njegova podrška tim klubovima bila je od izuzetnog značaja za razvoj rukometa u zemlji.

 

 


Borba sa opakom bolešću

Nakon što je dijagnostikovan sa teškom bolešću, Filip Jočić je hrabro započeo svoju borbu pre tri godine. Bio je primer istinske hrabrosti i odlučnosti u suočavanju sa izazovima koje mu je život postavio.

Ovim tužnim događajem svet rukometa je izgubio jednog od svojih istaknutih mladih talenata, a porodica, prijatelji i rukometni svet oplakuju gubitak Filipa Jočića. Njegovo nasleđe će ostati zauvek urezano u sećanjima onih koji su ga poznavali i voleli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading