HASBULA PONOVO UHAPŠEN! Kakve incidente ti praviš, čoveče?!

Autor:

Sport

04.02.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva da ima metar visine.

HASBULA PONOVO UHAPŠEN! Kakve incidente ti praviš, čoveče?!

Foto: Instagram/hasbulla.hushetskiy

Poznati influenser i ambasador UFC-a Hasbula Magomedov uhapšen je prošle noći u Dagestanu. Razlog što je metar visoki zabavljač završio iza rešetaka nije poznat, ali navodi se da je narušavao javni red i mir.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Hasbula priveden, pošto prošle godine navodno je uhapšen u svom rodnom Dagestanu zbog višestrukih prekršaja u vožnji u kojima je učestvovala grupa prijatelja tokom proslave venčanja. Ponovo se našao iza rešetaka, ali ovaj put razlog se ne zna.

Možemo potvrditi da je Hasbula Magomedov uhapšen zbog incidenta koji je privukao našu pažnju. Istraga je u toku. Naveli su iz lokalne policije u Mahačkali.

 

 

Ovaj mladić iz Dagestana na društvenoj mreži Instagram ima više od osam miliona pratilaca, a poznat je po prijateljstvu sa Habibom Nurmagomedovom, legendom UFC-a.

Prema pojedinim izvorima, na najbolji mogući način je iskoristio svoju popularnost kako bi zaradio ozbiljne svote novca. Prosto je neverovatno da neko sa jedva metrom visine uspe da naruši redove javnog reda i mira, a još neverovatnije je da policija to dozvoli. Videćemo šta je razlog ovoga puta, ali nas živo zanima kako izgleda snimak njegovog "kršenja" zakona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading