SKANDAL NA UTAKMICI! Igrači NAPALI sudiju - izbegao LINČ! Policija UHAPSILA izgrednike, pa onda NAGRAĐENI! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.01.2024

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja scena viđena je na azijskom šampionatu u rukometu.

SKANDAL NA UTAKMICI! Igrači NAPALI sudiju - izbegao LINČ! Policija UHAPSILA izgrednike, pa onda NAGRAĐENI! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Dok u Evropi traje borba za prestiž na šampionatu Starog kontinenta u rukometu, paralelno s tim održava se Azijski kup u kome nije ništa manje uzbudljivo.

Na takmičenju gde su srpski rukometaši trku završili već u prvom krugu, do finala su stigli Nemačka i Francuska koji će se boriti za zlatnu medalju.

"Trikolori" su neviđenim pogotkom protiv Švedske obezbedili produžetak, u kome su kasnije eliminisali Skandinavce (34:30) i prošli na megdan Danskoj, koja je eliminisala domaćina EP i utišala navijače u Kelnu.

Istovremeno u dalekoj Aziji se održava tamošnje Prvenstvo reprezentacija, gde se stiglo do polufinala. Meč Japana i Bahreina (20:17) obeležio je skandal, u kome je uhapšeno pet reprezentativaca poraženog tima.

Naime, igrači Bahreina su bili veoma besni zbog neuspeha, pa su napali sudiju meča odmah po završetku ove neizvesne utakmice.

Pojedini reprezentativci ovog tima nisu mogli da stanu, pa se umešalo i obezbeđenje, da bi na kraju petorica završila u stanici na policijskom ispitivanju.

Uprkos takvom scenariju, Bahrein je osvojio bronzanu medalju, pošto je u susretu za treće mesto rutinski deklasirao Kuvajt rezultatom 26:17.

Japanci su, ipak ostali bez zlatnog odličja, jer je Katar osvojio najsjajniju medalju trijumfovavši 30:24.

Vinovnike incidenta, koji su na kraju ipak dobili medalje, čeka suspenzija od strane Azijske rukometne federacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading