PORODICA ŠUMAHER U STRAHU: Kora želelea DA OTKRIJE ISTINU o Mihaelu!

Autor:

Sport

26.01.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je ipak ostalo obavijeno velom misterije.

PORODICA ŠUMAHER U STRAHU: Kora želelea DA OTKRIJE ISTINU o Mihaelu!

Foto: intagram.com/printscreen

Deset godina nakon što je Mihael Šumaher doživeo nereću na skijanju na Francuskim Alpima, a o njemu se i dalje zna jako malo toga. Izlazili su razni intervjui porodice i prijatelja, snimani su dokumentarci, ali se o sadašnjem stanju nekadašnjeg višestrukog šampiona Formule 1 zna jako malo. Razlog za to je i posebna klauzula porodice Šumaher sa nemačkim medijima po kojoj bez njihovog znanja nemoguće objavljviati priče o Šumaheru. 

Međutim bivša supruga Mihaelovog brata Ralfa - Kora, u centru je pažnje medija, a porodica se plaši da će otkriti detalje.

Ona se prijavila za rijaliti šou u australijskoj džungli, a porodica je bila u ogromnom strahu da će otkriti previše.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/RTL

Kora Šumaher

 

Kora je od takmičenja odustala nakon samo tri dana,a spekuliše se da je porodica Šumaher intervenisala.

Nekadašnja supruga Ralfa Šumahera ima 47 godina i pre nekoliko meseci je napravila veliku buru kada je saopštila da će napraviti profil na sajtu za odrasle. Ova nekadašnja manekenka i TV voditeljka je zbog toga odmah ušla u sukob sa porodicom i uskoro je otkriveno da njen 22-godišnji sin David zbog ovog poteza više ne razgovara sa njom.

- David i ja trenutno ne razgovaramo. Opet me je svuda blokirao. Ovo je jako bolno za mene. To je moje dete i mislim da me svaka žena koja je u takvoj situaciji može razumeti. Prošlo je više od godinu dana od kada sam ga poslednji put videla i razgovarala sa njim. Prošle godine sam jednom smela da dođem na njegovu trku. Još uvek me jako boli što se moj dečak toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto", rekla je Kora i dodala: "Volela bih da mu kažem koliko sam ponosna na njega i da ga volim svim srcem. On je moj sin, moje jedino dete. Uvek ću biti tu za njega. Nije važno kada, uvek me može nazvati - rekla je Kora.

Kora je sprečena da iznese istinu, a na medijima ostaje da nagađaju o Mihaelovom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading