SADA JE STVARNO KRAJ! Nema više POMIRENJA! Ivana Španović i Marko Vuleta OVIM POTEZOM pokazali da je među njima ZAVRŠENO!

Autor:

Sport

29.12.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traje "rat" na društvenim mrežama između najbolje srpske atletičarke i fitnes trenera.

SADA JE STVARNO KRAJ! Nema više POMIRENJA! Ivana Španović i Marko Vuleta OVIM POTEZOM pokazali da je među njima ZAVRŠENO!

Foto: Starsport

Ivana Španović i Marko Vuleta

Srpska rekorderka u skoku udalj Ivana Španović i fitnes trener Marko Vuleta prolaze kroz veoma turbulentan period, u kome su stavili tačku na svoj brak!

Njihov razvod, koji je u toku, donosi sa sobom i brojne posledice. Dokaz tome su društvene mreže, na kojima su iznenada "nestale" većina zajedničkih fotografija sa Ivaninog i Markovog profila na Instagramu.

Ovog puta su Ivana i Marko otišli korak dalje. O čemu se zapravo radi? Njih dvoje su obrisali komentare koje su u prethodnom periodu jedno drugom pisali, da bi se posle svega otpratili sa ove društvene mreže, a verovatno i blokirali, obzirom da više ne postoje tagovi na starijim preostalim fotografijama, koje su "preživele" na Instagramu.

Republika

Foto: ATA Images

Marko Vuleta i Ivana Španović

Treba podsetiti da je njihovo večanje obavljeno u septembru 2021. godine, kada se Ivana Španović zaklela na večnu ljubav Marku. Tada je promenila prezime u Vuleta, a venčanje iz snova je bilo organizovano samo za najbliže prijatelje, bez prevelikog broja zvanica.

Iako su joj mnogi predviđali brak sa prethodnim verenikom, srpska atletičarka je tu vezu, koja je trajala deset godina raskinula, a nedugo zatim upoznala fitnes instruktora Marka Vuletu, koji joj je vratio veru u ljubav.

Ispostavilo se, ipak, da i u toj vezi mnoge stvari nisu bile idealne, pa je posle svega usledio razvod i kraj nakon dvogodišnje ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading