ZVEZDARA OLIMP IDE KA VISINAMA! Podrška Velikog Miodraga Božovića Grofa najmlađem bokserskom klubu u Srbiji!

Autor:

Sport

28.12.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji šef struke Crvene zvezde obišao polaznike i rukovodstvo ovog bokserskog kolektiva.

ZVEZDARA OLIMP IDE KA VISINAMA! Podrška Velikog Miodraga Božovića Grofa najmlađem bokserskom klubu u Srbiji!

Foto: Republika.rs

Tokom odmora u Srbiji, bivši trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović iskoristio je slobodno vreme i posetio zajedno sa predsednikom Opštine Zvezdara Vladanom Jeremićem, Bokserski klub Zvezdara Olimp, koji je najmlađi u plemenitoj veštini na ovim prostorima.

Tim povodom oglasio se i predsednik Zvezdare Olimp, Zlatko Došljak, nije krio oduševljenje povodom dolaska proslavljenog stručnjaka:

- Čast i zadovoljstvo je ugostiti Velikog Grofa koji je predvodio razne fudbalske ekipe širom sveta. Sa mnogim ekipama je bio na vrhu. Mnogima je bio podrška i motivacija. Nešto što ga čini drugačijim od ostalih trenera jeste njegova ljudskost i humanost. On je mnoge kroz život pomogao... Samim dolaskom u naš klub da podrži naše članove i da ih motiviše da veruju u sebe, a pre svega da budu ljudi, pa tek onda sportisti govori o njegovoj ljudskoj veličini... Sledićemo svaki tvoj savet kako životni tako i sportski. Hvala ti na podršci veliki čoveče - rekao je Zlatko Došljak.

Dobrodošlicu "Grofu" je ukazao, isto jedan veliki čovek, Presednik Opštine Zvezdara Vladan Jeremić. Predsednik kod kog su uvek vrata otvorena i koji želi svima da izađe u susret bez ikakve razlike...

Foto: Republika.rs

Došljak je poklonio Grofu Božoviću dres BK Zvezdara Olimp

- Da naš klub radi pravu stvar i da plemenitu veštinu promoviše na pravi način, govore imena koja dolaze i daju nam podršku, tako da možemo reći da promovišemo SC Olimp i Opštinu Zvezdara sto nam je i cilj da budemo njen zaštitni znak - istakao je Zlatko Došljak, prvi čovek Bokserskog kluba "Zvezdara Olimp".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading