ZAVRŠNI TURNIR KUPA SRBIJE! Vaterpolisti Zvezde protiv Radničkog, Novi Beograd udara na Partizan

Autor: M. N.

Sport

30.11.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje borba za trofej kupa Srbije

ZAVRŠNI TURNIR KUPA SRBIJE! Vaterpolisti Zvezde protiv Radničkog, Novi Beograd udara na Partizan

Foto: Starsport

Vaterpolisti Crvene zvezde

Završni turnir Kupa Srbije za vaterpoliste biće održan u subotu i nedelju u Šapcu, a trofej će braniti ekipa Crvene zvezde.

U prvom polufinalu u subotu od 18 sati igraće Novi Beograd i Partizan, dok će se u drugom polufinalu od 20.30 časova sastati Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca. Finale je na programu u nedelju.

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je da je njegov tim spreman za finalni turnir Kupa Srbije.
- Igrači su maksimalno motivisani. Očekuja nas treća, ali najvažnija utakmica sa Parizanom. Mladi su, znaju da igraju iako su neiskusniji od drugih ekipa. Neće biti lako. Hoćemo da oidgramo na najvišem niovu i nadam se prolasku u finale. Očekujem dobru igru i pobedu. Svaka utakmica je psihološki teška. Nama je izmicao trofej i nadam se da sada neće biti tako - rekao je Gocić na konferenciji za medije u Beogradu, prenosi zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije.
Trener Partizana Miloš Korolija izjavio je da će crno-beli pokušati da iznenade Novi Beograd.
- To je obaveza Partizana. Svaka utakmica nas i hrabri i brine. Želimo da pobedimo ako nam se ukaže šansa. Spremni smo za turnir iako se dovijamo na razne načine u smislu treninga. Na žalost ne mogu da kažem do kada će biti tako - dodao je Korolija.
Crvena zvezda je prošle sezone osvojila Kup Srbije, pošto je u finalu pobedila Novi Beograd, 11:10.

- Mislimo samo na Radnički koji je dosta promenio sastav. Igraju na visokom nivou. Mi smo pokazali, ulaskom u Ligu šampiona da možemo da odigramo kvalitetno. I vezane utakmice nam nisu problem. Biće polufinale drugačije od prvenstvenih mečeva. Teže je odbraniti nego osvojiti pehar. Biće velika borba, ali se nadam prolasku u finale -  rekao je trener Crvene zvezde Aleksandar Filipović.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading