SRPKINJA PROŠLA PAKAO U IZRAELU! Evo zašto je UMALO zakasnila na avion i kako se IZVUKLA iz životne DRAME! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna priča rukometašice Holon Juvalima.

SRPKINJA PROŠLA PAKAO U IZRAELU! Evo zašto je UMALO zakasnila na avion i kako se IZVUKLA iz životne DRAME! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

Da život piše romane, potvrđuje i slučaj Teodore Petković iz Niša. Mlada srpska rukometašica, koja nastupa za Holon iz Juvalima, morala je da prođe "pakao" kako bi pobegla od rata u Izraelu.

Ona je bila među putnicima koje je avion "Air Serbia" izvukao iz izraelskog "pakla", a bivša igračica Naise otkrila je kako se sve izdešavalo u kratkom vremenskom roku:

- Ovo je trebalo da bude moja druga sezona u Izraelu. Sva sreća da sam promenila mesto boravka prošle godine jer je upravo to područje gde sam bila granitirano. Bila sam uplašena. U trenutku sirena bila sam u stanu sa momkom i na sreću zajedno smo bili u tome i mnogo mi je pomogao da prebrodimo sve, spavali smo na smenu, sa jednim okom otvorenim - rekla je Teodora, pa nastavila da otkriva detalje:

- Bili smo u skloništu vrlo brzo, svi su bili uplašeni, niko nije mogao da me dobije jer smo bili nekoliko metara pod zemljom. Svi su još potrešeni i u šoku i brinuli za mene.

Rukometašica koja igra na poziciji levog beka preselila se prethodnog leta u Izrael potpisavši za Holon, ali je sada neizvesno kada će moći da se vrati u klub, pošto su sva sportska takmičenja prekinuta.

Teodora je pretrpela veliki stres, na sve strane čule su se sirene, bombardovanja, morala je u sklonište iz kojeg nije mogla da se javi roditeljima. Za let "Air Serbie" saznala je kasno, ali je nekako uspela da se organizuje.

- Imala sam jako malo vremena da se spremim, jer sam kasno saznala za let. Žurila sam, a kada sam došla na aerodrom tamo je bila ogromna gužva. Bilo je još nekih pola sata do ukrcavanja i do poslednjeg momenta nisam znala da li će biti mesta za mene - otkrila je Petkovićeva, koja će narednih dana trenirati sa Naisom, da bi spremna dočekala novi klub u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading