BRAZILSKI BORAC JEZIVO ZAPRETIO DAGESTANCU! Ova poruka pred njihovu BORVU ledi krv u žilama (VIDEO)

Autor:

Sport

28.09.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski poluteškaš Džoni Voker, jedna od najneobičnijih ličnosti u UFC organizaciji, priprema se za svoj naredni meč na UFC 294 spektaklu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

BRAZILSKI BORAC JEZIVO ZAPRETIO DAGESTANCU! Ova poruka pred njihovu BORVU ledi krv u žilama (VIDEO)

Foto: instagram

 Ovaj događaj će predvoditi revanš meč između Islama Makačeva i Čarlsa Oliveire za pojas lake kategorije, a uključuje i borbu između Magomeda Ankalaeva i samog Vokera.

Voker je poznat po svojoj ekscentričnoj prirodi i nekonvencionalnom stilu borbe, ali i po svojoj nepredvidivosti van oktogona, posebno na društvenim mrežama. Nedavno je, na svoj karakterističan način, privukao pažnju javnosti objavom na Instagramu.

Na snimku koji je podelio, možemo videti Vokera kako udara laktovima vreću za boks na kojoj je zalepljena fotografija njegovog protivnika, Magomeda Ankalaeva. Nakon što je fotografija dagestanskog borca pala na pod, Voker je jezivo podigao, stavio je u usta, prožvakao je i na kraju - progutao.

 

 

Ovaj bizaran potez Vokera dodatno je podgrejao uzbuđenje oko predstojeće borbe i ukazao na njegovu jedinstvenu ličnost i pristup borbama. UFC 294 obećava spektakl, kako u oktagonu, tako i van njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading