GORI PESAK, GORI AFRIKA: Ivana GRMI na zasluženom odmoru

Autor:

Sport

27.09.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka uživa na drugoj strani planete i slavi godišnjicu.

GORI PESAK, GORI AFRIKA: Ivana GRMI na zasluženom odmoru

Foto: star sport

Ivana Vuleta oduvala je konkurenciju minule sezone i otišla na zasluženi odmor. Ona je za kraj takmičarske godine osvojila zlato na Svetskom prvenstvu održanom u Budimpešti skokom udalj od 7,14 metara, a onda i izdominirala u Dijamantskoj ligi koju je pokorila. Zato ne čudi da je najboljoj srpskoj atletičarki bilo pod hitno punjenje baterija, a za to je izabrala egzotičnu destinaciju i najbolje društvo.

Foto: Instagram/printscreen

 

Naime, Vuleta je sa suprugom Markom, poznatim fitnes instruktorom, otputovala na Zanzibar gde uživa u čarima te afričke zemlje. Vuleta u retko viđenom izdanju provodi dane, u provokativnom kupaćem kostimu tokom dana, dok uveče na preplanulom telu nosi bele lagane haljine.

Foto: Instagram/printscreen

 

Ovaj odmor za Ivanu i Marka ima poseban značaj jer slave četiri godine od kada su zajedno, ali i godinu dana braka. Oni su počeli da se zabavljaju u drugoj polovini 2019, a potvrda je stigla nakon tri meseca zajedničkom fotografijom u Varšavi. Par je ubrzo počeo da žive zajedno u Novom Sadu, godinu dana kasnije su se verili, dok su se 26. septembra 2022. venčali na jednom ranču nadomak Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading