ZAIGRAJTE KAO PROFESIONALAC! Naučite plesne korake da vam svi zavide

Autor:

Sport

24.09.2023

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plesna sekcija Remix dance daje časove za sve građane Velike Plane

ZAIGRAJTE KAO PROFESIONALAC! Naučite plesne korake da vam svi zavide

Foto: shutterstock

Odavnina je poznato da ples popravlja raspoloženje, ali utiče i na fizički izgled. Osobe koje se bave plesom se prepoznaju po pravilnom držanju i snažnom telu. Ako želite da se oprobate u plesu u Velikoj Plani onda se uputite ka plesnoj sekciji Remix dance, koja se nalazi u centru za kulturu "Masuka".

Na ovom sekciji možete naučiti razne vrste plesa, na kojima će vam svi zavideti. Plesom mogu da se bave svi bez starosnog ogranićenja, a svakako je najmlađa grupa jedna od najslađih. 

 

Republika

Foto: Privatna arhiva

 


- Najmlađa i najslađa grupa su svakako deca uzrasta od četiri do sedam godina. Sa njima se rade koreografije i animacije koje se zasnivaju na ponavljanju pokreta, primereno njihovom uzrastu. Koriste se i dečje pesme gde učimo ples kroz igru i zabavu. Učimo strane i šta su dijagonale. Jako je važno da se deca tog uzrasta zabave na času i da se lepo druže - rekli su nam iz kluba Remix dance, a zatim su dodali: 
- Trenutno imamo oko 20 članova, jer je upis još uvek u toku. Druga grupa uzrasta od 8-11god đuskaju hip-hop gde obuhvatamo celu kulturu ovog plesa. Zasad su im jako zabavni takozvani talasi i koreografije. Učimo ih da budu kako samostalni plesači tako i grupni gde je najbitnije praćenje ostalih drugara. Kretenja po prostoru i kordinacija pokreta su važna za sve grupe. Nastupali smo na raznim gradskim manifestacijama. Najstariji članovi plešu salsu, u toj grupi nema starosnog ograničenja. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading