POMAMA ZA FUDBALOM U PLANI Više od 100 dece kali se za seniore FK Morava

Autor:

Sport

05.09.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imamo odlične uslove za rad, sve je besplatno, kaže za naš portal Marko Golubović, trener omladinaca.

POMAMA ZA FUDBALOM U PLANI Više od 100 dece kali se za seniore FK Morava

Foto: Privatna arhiva

FK Morava iz Velike Plane trenutno se takmiči u Podunavsko-šumadijskoj zoni, četvrtom rangu srpskog fudbala. Međutim, sudeći po broju dece koja stasavaju u omladinskom pogonu, izvesno je da će se uskoro izroditi fudbaler za najveću scenu. Kako i ne bi kada se klub svojski potrudio da svojim polaznicima omogući najbolje uslove za rad. Stoga bi najveći uspeh u novijoj istoriji kluba, kada je u sezoni 2006/07. osvojeno 2. mesto u Srpskoj ligi Zapad, mogao da doživi svojevrstan rimejk.

Foto: Privatna arhiva

VREDAN RAD: Planjani

- U Fudbalskom klubu Morava iz Velike Plane sve je besplatno za decu koja idu u našu školicu fudbala. Zasad imamo više od 100 dece koja se takmiče u regionu Zapadne Srbije. Radimo sa gotovo svim uzrasnim kategorijama, od pionira, pa do seniora. Klinci od devete godine i stariji naši su polaznici. Naša želja je da omogućimo da se što više dece bavi sportom. Cilj je, pre svega, da se oni sklone sa ulice i okrenu sportu. Sve im je obezbeđeno, imaju sve uslove za trening, preglede, opremu, ma sve što je neophodno. Tokom leta, kada je veliki letnji raspust, održavamo treninge svakog dana. Sada, kada je počela škola, treninzi su tri-četiri puta nedeljno plus, naravno, utakmica. Kod nas nisu samo mladi fudbaleri dobrodošli. Mogu doći i starija deca, nije ograničeno. Ponavljam, imamo odlične uslove za rad sa decom, ne samo iz Velike Plane već i iz okolnih naselja - rekao je za naš portal Marko Golubović, trener omladinaca.

Foto: Privatna arhiva

NOVE NADE: Podmladak FK Morava

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading