SELEKTOR GVIDETI O UZROCIMA BOLNOG PORAZA: Mučili smo se, ali je sve U NAŠIM RUKAMA

Autor:

Sport

22.09.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeci poraza odbojkašica Srbije od Dominikane u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

SELEKTOR GVIDETI O UZROCIMA BOLNOG PORAZA: Mučili smo se, ali je sve U NAŠIM RUKAMA

Foto: Starsport

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u poslednjem kolu kvalifikacija za Olimpijske igre doživela je poraz od Dominikanske Republike od 3:1 u setovima. Međutim, naše dame i dalje imaju šansu da se nađu na najvećoj sportskoj planterarnoj smotri, koja se dogodine održava u prestonici Francuske - Parizu.

Srbija, Dominikana i Holandija sada imaju identičan bilans u grupi u grupi A, po četiri pobede i jedan neuspeh, a selektor Đovani Gvideti tvrdi da njegove izabranice uprkos svemu imaju velike izglede da se nađu na Olimpijskim igrama.

Bila je to veoma teška utakmica, Dominikana je igrala zaista odlično u svim segmentima igre. One su se branile sjajno, nisu imale problema na prijemu, a u napadu su pronalazile brojna rešenja. Mi smo se mnogo mučili u napadu, ali za to moramo da odamo priznanje našim rivalkama - rekao je Gbideti, pa se osvrnuo na naredne izazove:

Foto: Tanjug/AP

POPRAVNI PROTIV HOLANDIJE: Odbojašice Srbije

Sada gledamo ka narednom meču, sve je otvoreno, sve je u našim rukama, želimo da dobijemo naredna dva meča. Sledeći rival nam je Holandija, moramo da se pripremimo za to - dodao je italijanski stručnjak.

Preostalih pet učesnika olimpijskog turnira biće poznato 17. juna, po završetku preliminarne faze Lige nacija 2024, na osnovu rang liste FIVB. Srbija u kvalifikacionoj grupi A naredni meč igra u subotu u 10 časova ujutru protiv Holandije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading