SAMO 3 DANA JE OSTALO DA PREUZMETE ADMIRALBETOV LETNJI BONUS DOBRODOŠLICE

Autor:

Sport

19.09.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigli smo igru na viši nivo, požurite i preuzmite vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice do kraja leta!

SAMO 3 DANA JE OSTALO DA PREUZMETE ADMIRALBETOV LETNJI BONUS DOBRODOŠLICE

Foto: Admiral bet

Leto se bliži kraju, sve je više mesta u hladu, temperature su u blagom padu, ali Bonus dobrodošlice ne jenjava! Naime, sve ljubitelje sportskog klađenja i slot igara očekuje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, u kladionici AdmiralBet!

Sve igrače koji se do kraja leta, odnosno 21. septembra do ponoći, otvore korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs očekuje vrelih 3000 dinara, bez prethodne uplate depozita, od čega je 1500 dinara izdvojeno za sportsko klađenje, dok je drugih 1500 dinara odvojeno za slot igre i virtuale­­. Sve što je potrebno je da se izvrši registracija na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije i vreo letnji bonus će odmah biti uplaćen na Vaš AdmiralBet nalog. Nakon toga, prva uplata depozita sa sobom povlači i fantastičnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

 

Naravno, kako bi letnja zabava što duže trajala, AdmiralBet je produžio promocije u koje mogu da zaplivaju svi zainteresovani, kao što je Letnja trka u visinama, gde će pored standardne Kiše freebeta svake nedelje 20 pilota koji najduže održe svoje avione u letu u najpopularnijoj virtuelnoj igri, Aviator, podeliti 100.000 dinara.

Ljubitelji slot igara mogu svake nedelje da zakorače u Spin City, grad besplatnih spinova, u koji svakog dana stiže nova isporuka svežih besplatnih spinova. Ako pak preferirate sportsko klađenje, spremili smo promociju Freebet na bet, putem koje igrači mogu da pokupe do 15% freebeta od svakog uplaćenog tiketa, a tu je i sjajnih 700% freebet bonusa koji se dodeljuje na broj odigranih parova.

Takođe, svi registrovani AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Za kraj, svi ljubitelji igre za stolom mogu da uživaju u Texas Hold'em online pokeru protiv pravih igrača. Na sajtu AdmiralBet.rs su tokom celog dana dostupni keš stolovi sa različitim rasponima minimalnih uloga (blajndova), za svačiji džep, kao i turniri, od kojih će mnogobrojni biti freeroll turniri, za koje se ne plaća ulaz, a mogu Vam doneti brojne novčane nagrade i ulaz na jače buy-in turnire. Najvernije igrače očekuju i druge pogodnosti, kao što su zagarantovani nagradni fond turnira, do 50% rakebacka, besplatan ulaz na turnire sa velikim nagradnim fondom, napredovanje kroz nivoe, VIP korisnička podrška i još mnogo toga.

Ne čekajte, već postanite deo AdmiralBet flote, registrujte se na sajtu i zaronite u more dobitaka sa novim vrelim Bonusom dobrodošlice!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading