POJAČANJE U MINUT DO 12 NA ODUŠEVLJENJE DELIJA: Zvezda dodatno popunila redove za Ligu šampiona

Autor:

Sport

17.09.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u domovinu posle bogate internacionalne karijere.

POJAČANJE U MINUT DO 12 NA ODUŠEVLJENJE DELIJA: Zvezda dodatno popunila redove za Ligu šampiona

Foto: Starsport

Delije

Crvena zvezda će ove sezone igrati u Ligi šampiona, ali to se ne odnosi samo na fudbalere, već i na rukometašice crveno-belih. A upravo je Ženski rukometni klub Crvena zvezda doveo veliko pojačanje pred nastup u eliti, na oduševljenje zvezdaša, pogotovo jačeg pola. Naime, po mnogima najlepša srpska rukometašica Sara Garović vratila se u Srbiju i nastupaće u crveno-belom dresu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Garovic (@sara_garovic)

 

Ona je imala bogatu i turbulentnu karijeru. Prvo je igrala u Radničkom i Junioru u Beogradu, pa se otisnula u poljsku Politehniku Košalin gde je provela dve sezone, a onda je od 2016. do 2020. bila desni bek Medicinara iz Šapca. Usledila je dvogodišnja epizoda u Bekamentu iz Aranđelovca, a prošle sezone je bila u Borusiji Dortmund i u Ligi Evrope osvojila je treće mesto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Garovic (@sara_garovic)

 

- Mi smo najveće sportsko društvo na svetu. Ovaj projekat nije oročen, ali spremaćemo se već za sledeću sezonu da osvojimo pehar Lige šampiona. Da li će to biti moguće u skladu sa igračicama koje će biti slobodne ili neće, ne znam, ali nećemo se predavati i odustajati - rekao je Milan Vujko iz ŽRK Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SIBICARENJE

17.09.2023 15:52

POSLE SLEDECEG PORAZA DOVODE JOS NEKOG ! CIRKUZANTI.