NAJNOVIJE VESTI O MIHAELU ŠUMAHERU! Tužne reči: "Više ne liči na SEBE"!

Autor:

Sport

15.09.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov prijatelj Džoni Herbert otkrio u kakvom je stanju legendarni Nemac.

NAJNOVIJE VESTI O MIHAELU ŠUMAHERU! Tužne reči: "Više ne liči na SEBE"!

Foto: www.profimedia.rs

Čitava planeta je bila u neverici kada su brzinom munje prostrujale vesti o nesreći Mihaela Šumahera.

Proslavljeni vozač Formule 1 je tokom skijanja, pre deceniju, doživeo tešku nesreću i od tada se nalazi u vegetativnom stanju. Njegova supruga Korina najstrožije čuva sve informacije o zdravstvenom stanju nekadašnjeg pilota Ferarija i ne želi da se išta sazna u javnosti.

Ceo svet je pogodila ova užasna nesreća, najviše porodicu, a među njima rođenog brata Ralfa Šumahera, takođe poznatog vozača Formule 1. Mihael se, naime, u potpunosti promenio, o čemu je govorio još jedan vozač Džoni Herbert, bivši kolega u nemačkog asa iz dana kada je bio u Benetonu.

– Često smo se sretali, Ralf je morao da uradi mnoge stvari za i sa porodicom zbog Mihaela. Mnogo je drugačiji od one osobe iz F1 karijere. Promenio se jer ga je naterala situacija oko brata – rekao je Herbert.

 

 

Postoje navodi da nema nade oko Mihaela Šumahera, kako su izjavestili francuski mediji.

– Nikad nema vesti. Ono što znamo je da ne čujemo ništa pozitivno. Užasna je pomisao da još uvek nije u stanju da bude blizu Mihaela kojeg se svi sećamo. To je veoma tužno – poručio je.

Podsetimo, sedmostruki prvak sveta u "najbržem cirkusu" na svetu, doživeo je nesreću na francuskim Alpima kada je na skijanju udario glavom o kamen i pretrpeo povrede mozga. Hitno je prevezen u lokalnu bolnucu i stavljen u komu na 250 dana, da bi pušten kući na lečenje.

Stacioniran je u Švajcarskoj, daleko od medija i celog sveta, malo ko je posetio ili video Mihaela. Čak su rođaci i prijatelji sprečeni da ga vide i čuju bilo šta o njemu.

Nešto kasnije se u javnosti pojavio dokumentarac o Mihaelu, ali sa šturim i doziranim informacijama o legendarnom vozaču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading