ŠUMAHERA NIKO NIJE VIDEO DESET GODINA: Ovo su najnovije informacije o legendi Formule 1

Autor:

Sport

07.09.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove detalje otkrio je blizak prijatelj slavnog nemačkog vozača.

ŠUMAHERA NIKO NIJE VIDEO DESET GODINA: Ovo su najnovije informacije o legendi Formule 1

Foto: Profimedia

Mihael i Korina Šumaher

Mihael Šumaher stradao je na skijanju 29. decembra 2013. kada je pao, udario glavom o stenu i gadno se povredio. Od kada ga je porodica izvela iz bolnice i prebacila na kućno lečenje o sudbini Nemca se malo toga zna jer supruga sve čuva u strogoj tajnosti. Samo se s vremena na vreme pojavi poneka ispovest bliskih prijatelja legende Formule 1, koji ga navodno posećuju proteklih deset godina, mada je njegovo zdravstveno stanje i dalje prava misterija.

Sada je o trenutnom Šumaherovom stanju progovorio i novinar koji prati Formulu 1 Rožer Benoa, koji je blizak prijatelj porodice Šumaher. On je za švajcarski Blik, otkrio nove detalje koji uopšte nisu obećavajući.

Foto: printscreen

Mesto Šumaherovog pada 2013. godine

 

- To je beznadežan slučaj - rekao je novinar i šokirao kolege, pa podsetio na neke ranije informacije o Šumaherovom zdravstvenom stanju:

- Na pitanje kako je Mihael postoji samo jedan odgovor, a to je ono što je njegov sin Mik otkrio u jednom od svojih retkih intervjua, kada je rekao "Sve bih dao da mogu da razgovaram s tatom". Ta rečenica govori sve o tome kako je njegov otac skoro deset godina.

Podsetimo, Mihael Šumaher je prilikom pada na skijanju u švajcarskim Alpima udario glavom u stenu nakon čega je stavljen u indukovanu komu više od osam meseci. Prebačen je u porodičnu kuću u Švajcarskoj u koju niko sem najbližih prijatelja i porodice, kao i specijalnog tima lekara, ne sme da uđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading