UŽASNA TRAGEDIJA! Poznati fudbaler PREMINUO u 36. godini!

Autor:

Sport

06.09.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podlegao zadobijenim povredama.

UŽASNA TRAGEDIJA! Poznati fudbaler PREMINUO u 36. godini!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši NFL igrač Majk Vilijams preminuo je u 36. godini od posledica povreda, koje je zadobio u tragičnoj nesreći na gradilištu, prenose svetski mediji!

Vilijams je tokom karijere igrao za Tampa Bej Bakanirse, Bafalo Bilse i Kanzas Siti Čifse, tokom pet godina u NFL-u, da bi karijeru završio 2016. godine

Ukupno je inkasirao 11.848.250 dolara tokom svog igranja u NFL-u, uglavnom u "čifsima" koji su ga draftovali u četvrtoj rundi 2010. i dali mu četvorogodišnji ugovor. Međutim, objavljeno je da je Vilijams poslednjih nedelja radio na gradilištu, gde je doživeo tragičnu sudbinu.

Foto: www.profimedia.rs

Majk Vilijams

Na Majka je, navpodno, pala čelična greda i tako napravila ogromnu povedu glave. Imao je otok na mozgu i kičmenoj moždini, kao i potpunu paralizu desne ruke i ispod struka.

Lekari su ga 3. septembra stavili u indukovanu komu i pokušali da ga probude, ali je posle toga objavljeno da je podlega povredama

Pre svoje profesionalne fudbalske karijere, Vilijams je bio zvezda koledža sa Sirakuzom, gde je igrao nastupao tri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading