BRAVO, KRALJICE: Odbojkašice Srbije u FINALU Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

01.09.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igraće izabranice Đovanija Gvidetija za novu titulu na Starom kontinentu.

BRAVO, KRALJICE: Odbojkašice Srbije u FINALU Evropskog prvenstva!

Foto: www.profimedia.rs

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u odbojci, pošto je u polufinalu, posle velike borbe, savladala selekciju Holandije sa 3:1, po setovima 25:21, 15:25, 25:22, 25:21.

Na taj način su naše odbojkašice osigurale meč za zlatnu medalju, u kom će se u nedelju, od 20 časova, sastati sa selekcijom Turske.

Videli smo u prvom setu meča u Briselu veliku borbu, uglavnom se igralo poen za poen, ali su se u finišu Srpkinje odlepile i stigle do vođstva. Ipak, u drugom setu smo potpuno pali.

Holandija je od starta dominirala, pa je bez većih problema stigla do izjednačenja. Više od toga nisu mogle naše rivalke.

Foto: www.profimedia.rs

Odbojkašice Srbije igraju novo finale na prvenstvima Evrope

Odigrana su još dva uzbudljiva seta, ali su izabranice Đovanija Gvidetija odigrale bolje u ključnim poenima, i sasvim zasluženo stigle do meča za zlato, gde će pokušati da stignu do nove titule prvaka Starog kontinenta.

Po običaju, najefikasnija je u našim redovima bila Tijana Bošković, koja je upisala 27 poena, i za još jednu selekciju bila neprelazna enigma.

Rival u finalu će nam biti Turkinje, koje sa klupe vodi Danijele Santareli, bivši selektor Srbije, dok će u meču za treće mesto igrati Holandija i Italija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading