SENZACIJA U BRISELU: Odbojkašice Srbije saznale potencijalnog rivala u FINALU Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

01.09.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan meč u prestonici Belgije.

SENZACIJA U BRISELU: Odbojkašice Srbije saznale potencijalnog rivala u FINALU Evropskog prvenstva!

Foto: OSSRB

Đovani Gvideti i odbojkašice Srbije

Odbojkašice Turske su u spektakularnom meču u Briselu iznenadile Italiju, srušivši vladare evropskog odbojke i osigurala svoje mesto u finalu.

Nakon pet napetih setova (18:25, 25:23, 15:25, 25:22, 15:6), izabranice Danijela Santarelija su prošle dalje. 

Iako je Turska osvajač Lige nacija, ipak su Italijanke bile favorit u ovom susretu, makar pošto su aktuelne šampionke Starog kontinenta. Ipak, neće imati priliku da brane zlato osvojeno u Beogradu

U ključnim trenucima meča, Melisa Vargas se istakla kao liderka spremna za izazove na reprezentativnom nivou. Danijele Santareli, koji je nedavno osvojio svetsku titulu s ekipom Srbije, sada će se boriti za još jedan važan pehar.

Italijanke će ostati razočarane, s obzirom da su imale vođstvo u setovima i prednost u završnici četvrtog seta, ali su na kraju ostale bez trofeja, pa će se u nedelju boriti za najniže mesto na pobedničkom postolju

Podsetimo, večeras će se u Briselu, od 20 časova i 30 minuta, i odbojkašice Srbije boriti za plasman u veliko finale Evropskog prvenstva, a rival će nam biti Holandija.

Ukoliko naše devojke savladaju ozbiljnog protivnika, boriće se za novu titulu vladara Evrope, a prvu posle četiri godine, a rival može da nam bude reprezentacija koju predvodi naš bivši selektor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading